Δωρεάν καύσιμα για πάντα από τη Zero Motorcycles

Κι όμως είναι αλήθεια. Με το σλόγκαν ‘Δωρεάν καύσιμο για πάντα’, η Zero Motorcycles υπόσχεται να καλύψει τις ανάγκες για μετακίνηση του μέσου αναβάτη με μηδενικό κόστος για καύσιμα.

Η Zero Motorcycles έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο των μοτοσυκλετών με ιδιαίτερο χαρακτηριστικό την κίνηση μέσω κατανάλωσης ηλεκτρικής ενέργειας.

Η  Zero Motorcycles δίνει το ποσό των 1200$ στους πελάτες της, το οποίο αντιστοιχεί σε ηλεκτρική ενέργεια με την οποία καλύπτονται ως και 85.000 μίλια.

Με τη σημερινή τιμή της βενζίνης στην Αμερική, το ποσό των 1200$ σε ηλεκτρική ενέργεια αντιστοιχεί σε 4.745$ βενζίνης, τα οποία καταναλώνονται από μοτοσυκλέτα με κινητήρα εσωτερικής καύσης.

Οι ηλεκτροκίνητες μοτοσυκλέτες της εταιρείας επιδοτούνται με 1200$ ηλεκτρικής ενέργειας για τα μοντέλα SR και DSR, 1000$ για τα μοντέλα S και DS 13.0ZF και 700$ για τα μοντέλα FX, FXS, S, και DS 6.5ZF.

Ο αντιπρόεδρος του τμήματος πωλήσεων, marketing και aftersales υπηρεσιών της εταιρείας, Todd Andersen, δήλωσε: «Υπάρχει πληθώρα πλεονεκτημάτων στη μετάβαση προς την ηλεκτροκίνηση,  με ένα από τα μεγαλύτερα εξ’αυτών  την εξοικονόμηση χρημάτων μακροπρόθεσμα, αλλά είναι δύσκολο να υπολογιστεί πως τα χρήματα αυτά τελικά προστίθενται ως αξία».

Η αποδοτικότητα των μοτοσυκλετών δε βασίζεται μόνο στο σλόγκαν της εταιρείας για δωρεάν καύσιμα, αλλά στην ποιότητα ζωής που προσφέρεται στον αναβάτη μέσω των μηδενικών κραδασμών, των μηδενικών ρύπων προς το περιβάλλον και της οσμής και της θερμότητας αυτών και της σχεδόν αθόρυβης λειτουργίας. Η εταιρεία θέτει ως πλεονέκτημα την ευκολία απόκτησης μιας μοτοσικλέτα Zero η οποία θα έχει ανάγκη ελάχιστης συντήρησης.

Zero Motorcycles graphic
Μέσω αυτού του γραφήματος, η Zero Motorcycles θέλει να αποδείξει πως οι μοτοσυκλέτες της εξοικονομούν χρήματα για τους αναβάτες σε σχέση με τις αντίστοιχες βενζινοκίνητες