Prototype – BMW HP4 Race

Η BMW ετοιμάζει μια μοτοσυκλέτα έτοιμη για αγωνιστική χρήση, χρησιμοποιώντας τα ανθρακονήματα σε αρκετά σημεία της νέας HP4 Race. Μια μεγάλη μάχη ετοιμάζεται, με την «Γερμανίδα» να κοιτάζει στα μάτια τόσο την νέα Ducati 1299 Superleggera, όσο και την Aprilia RSV4 RR-GP…

Με τους ανθρώπους πίσω από την ομάδα εξέλιξης της μοτοσυκλέτας να μην αναφέρουν τίποτα για το δημιούργημα τους, το μόνο που αποκάλυψαν είναι ότι αυτό είναι βασισμένο στην S1000RR.

Με την HP4 Race, η BMW, θέλει να δείξει στον κόσμο τις δυνατότητες και τις επιδόσεις του ανθρακονήματος, χρησιμοποιώντας το στο πλαίσιο, τους τροχούς και φυσικά το «κοστούμι».

BMW HP4 Race Prototype

 

Είναι μια ματιά στο μέλλον σύμφωνα με τους Γερμανούς, καθώς τονίζουν πως αυτή η νέα μοτοσυκλέτα δημιουργήθηκε για να αποδείξει ότι μπορούν να παράξουν μοντέλα παραγωγής, κατασκευασμένα με ανθρακονήματα.

Τέλος, οι άνθρωποι της BMW ανάφεραν πως ο λόγος αυτής τους κίνησης, είναι ότι νιώθουν ότι το ανθρακόνημα έχει πολύ μεγαλύτερα περιθώρια εξέλιξης, καθώς με το αλουμίνιο αισθάνονται κάπως περιορισμένοι…

BMW HP4 Carbon Frame

Για περισσότερες πληροφορίες, θα πρέπει να αναμείνουμε… Ο Απρίλης είναι κοντά (;)…

BMW HP4 Carbon Wheels

Αφήστε μια απάντηση