Η Yamaha αποκάλυψε δύο νέες ειδικές εκδόσεις για τις WR450F και WR250F

Η Ιαπωνική φίρμα αποκάλυψε δύο νέες, ειδικές εκδόσεις για τα enduro μοντέλα της, χρησιμοποιώντας ως βάση τις WR450F και WR250F. Οι EnduroGP μοτοσυκλέτες της Yamaha στοχεύουν σε πεπειραμένους αναβάτες, έχοντας ως κύριο στόχο τις κλειστές πίστες enduro.

Τα δύο μοντέλα της Yamaha φέρουν συστήματα εξάτμισης της Σλοβένικης Akrapovič, ενώ οι χάρτες της ECU έχουν τροποποιηθεί ώστε να συνεργάζονται με τη νέα εξάτμιση.

Ειδικές εκδόσεις EnduroGP Yamaha WR450F και WR250F Ειδικές εκδόσεις EnduroGP Yamaha WR450F και WR250F 2 - BT

 

 

 

 

 

 

 

Επιπρόσθετα, η Yamaha προσφέρει μια συσκευή ρύθμισης η οποία τοποθετείται σε κάθε ένα από τα δύο μοντέλα. Δεν βρίσκεται στον εργοστασιακό εξοπλισμό, όμως έχεις τη δυνατότητα να την αποκτήσεις και να ρυθμίσεις στη συνέχεια με ευκολία την ανάφλεξη ή την χαρτογράφηση του κινητήρα, ώστε να ταιριάζει η μοτοσυκλέτα σου καλύτερα στην εκάστοτε πίστα, τις καιρικές συνθήκες ή το στυλ οδήγησής σου.

Τέλος, οι WR450F και WR250F διαθέτουν και νέα γραφικά στα πλαστικά μέρη τους, τα οποία είναι εμπνευσμένα από τα αγωνιστικά χρώματα της εργοστασιακής ομάδας της Yamaha. Το look ολοκληρώνουν οι χούφτες της Acerbis.

Οι τιμές αλλά και ο ακριβής αριθμός μοτοσυκλετών που θα παραχθούν είναι δύο στοιχεία τα οποία δεν έχουν ακόμη γνωστοποιθεί, όμως τα δύο EnduroGP μοντέλα θα είναι διαθέσιμα στην Ευρωπαϊκή αγορά από τον Αύγουστο.

Ειδικές εκδόσεις EnduroGP Yamaha WR450F και WR250F