Προς πώληση η Honda CBR1000RR του John McGuinness (TT Isle Of Man 2013)

Το 2013, ο John McGuinness αγωνίστηκε στην κατηγορία Superstock TT του Isle Of Man, καταλαμβάνοντας την 3η θέση. Τώρα, τέσσερα χρόνια μετά, η μοτοσυκλέτα του Βρετανού είναι έτοιμη να περάσει στα χέρια νέου ιδιοκτήτη.

Ο John McGuinness έχει μια μακρά παράδοση στο ‘Νησί’, όντας σήμερα ο δεύτερος πιο επιτυχημένος αναβάτης όλων των εποχών εκεί. Ο 45χρονος αναβάτης αριθμεί 23 νίκες και βρίσκεται στη σχετική λίστα πίσω μόνο από τον θρύλο, Joey Dunlop, ο οποίος έχει κερδίσει 26 φορές.

Η μοτοσυκλέτα που οδηγούσε ο Βρετανός αναβάτης το 2013 ήταν μια Honda CBR1000RR της ομάδας Padgett HM Plant Honda, φθάνοντας μαζί της στην 3η θέση του βάθρου μετά από έναν αγώνα με μέση ωριαία ταχύτητα στα 126.7mph. Αυτή η μοτοσυκλέτα μπορεί τώρα να γίνει δική μας, καθώς μπορούμε να γίνουμε μέρος της ιστορίας του TT Isle Of Man.

Όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες, η μοτοσυκλέτα είναι στην ίδια κατάσταση με την οποία βρέθηκε στον τερματισμό του αγώνα, τέσσερα χρόνια πριν. Δείτε τα μυγάκια να έχουν γεμίσει το εμπρός κομμάτι του fairing της μοτοσυκλέτας, δίνοντας το δικό τους ‘τόνο’΄στο συνολικό look της.

John McGuinness Honda CBR1000RR TT Isle Of Man 2013
Δεν άλλαξαν τίποτα στην Honda CBR1000RR. Θα την βρείτε όπως τερμάτισε στο TT Isle Of Man!

Άλλωστε είναι και αυτά μέρος της ιστορίας και για αυτό οι ιδιοκτήτες δεν μπήκαν καν στην διαδικασία να τα καθαρίσουν για την πώληση. Όπως δεν μπήκαν στην διαδικασία να αλλάξουν ελαστικά, η Honda CBR1000RR του John McGuinness έχει ελαστικά με φθορά έξι γύρων από τον αγώνα του ‘Νησιού’.

Αν λοιπόν σας άρεσε η ιδέα, μπορείτε να υπολογίσετε τα χρήματά σας γνωρίζοντας ότι θα χρειαστείτε περίπου 42.000€ για να την κάνετε δική σας. Ε, δεν είναι και ότι και ότι!