MX2 – Συμφώνησαν Honda και Vamo Racing Team

Στην HONDA, ήρθαν σε συμφωνία με την VAMO RACING TEAM για την ομάδα MX2, ολοκληρώνοντας με αυτό το τρόπο τις ομάδες για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2017. 

Ο οδηγός από την Ολλανδία Lars Van Berkel (22 ετών), από οδηγός της SKS Husqvarna βρέθηκε στην ομάδα της VAMO αρπάζοντας το εισιτήριο για την MX2 πίσω από το τιμόνι της νέας CRF250R 2017.

O Lars Van Berkel, ερχόμενος στην ομάδα της VAMO φέρνει μαζί του και την 2η Θέση στην κατηγορία ΜΧ2 για το 2015 από το σκληρό Ολλανδικό πρωτάθλημα. Ο δεύτερος οδηγός είναι ο Βούλγαρος 19χρονος Michael Ivanov.

Ο Ivanov, είναι ενθουσιασμένος με την μετακίνηση του στην VAMO και δηλώνει πανέτοιμος να ξεκινήσει την προετοιμασία του με την ομάδα επί Βελγικού εδάφους. Ο Ivanov, με εμπειρία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2015 και μία 40η θέση στην ΜΧ2, πλέον με την VAMO o πήχης έχει τοποθετηθεί ακόμα πιο ψηλά.

Η HONDA μετά την κατάκτηση του παγκοσμίου πρωταθλήματος MXGP με το Tim Gajser, θέτει υψηλούς στόχους και στην μικρή κατηγορία της MX2. Θα λέγαμε πως η ομάδα από την μακρινή Ιαπωνία, επιλέγει δύο οδηγούς με λίγη εμπειρία στο παγκόσμιο πρωτάθλημα αλλά με διάθεση για σκληρή δουλειά, μιας και η ομάδα θέτει σαν βάση της προετοιμασίας, τις σκληροτράχηλες και τεχνικές πίστες του Βελγίου.

Αφήστε μια απάντηση