MotoGP – Ο Takaaki Nakagami αποκάλυψε τα χρώματα της LCR Honda του

Η Ημέρα Ευχαριστιών της Honda έκρυβε πολλές εκπλήξεις για τους αναβάτες της (θυμηθείτε εδώ), μία από τις μεγαλύτερες όμως ήταν η αποκάλυψη των νέων χρωμάτων της LCR Honda του Takaaki Nakagami.

Ο Ιάπωνας αναβάτης πραγματοποιεί φέτος το μεγάλο βήμα από την μεσαία κατηγορία στο MotoGP, υπό την μεγάλη φτερούγα της Honda. Η Ιαπωνική φίρμα θα έχει και πάλι έναν αναβάτη από την χώρα του Ανατέλλοντος Ηλίου στη σύνθεση μιας ομάδας της και η ικανοποίηση των ανθρώπων της εταιρείας δεν κρύβεται.

Ο Takaaki Nakagami κλήθηκε να συμμετέχει στη φετινή Ημέρα Ευχαριστιών της Honda, όντας στο πλάϊ μόνο των εργοστασιακών αναβατών της εταιρείας. Να σημειώσουμε ότι κανένας άλλος αναβάτης της Honda στο MotoGP δεν παρεβρέθη στην εκδήλωση.

Εκεί η Honda ετοίμασε και μια έκπληξη στον Ιάπωνα αναβάτη, καθώς του αποκάλυψε τα νέα χρώματα που θα φέρει η LCR Honda RC213V του τη νέα αγωνιστική χρονιά. Ο Nakagami θα έχει για σύμμαχό του στη νέα του προσπάθεια τον πετρελαϊκό κολοσσό Idemitsu, εξίσου Ιαπωνικής καταγωγής.

Η Idemitsu ακολουθεί τον Nakagami από το 2014 και την Moto2, ενώ για το 2018 θα κάνει το βήμα για το MotoGP μαζί με τον αναβάτη της.

«Η Honda, η Idemitsu και η LCR ετοίμασε αυτή την ειδική έκπληξη για μένα και τα νέα γραφικά είναι πραγματικά υπέροχα,» τόνισε ο 25χρονος για τα νέα χρώματα της μοτοσυκλέτας του. «Είμαι σίγουρος ότι άρεσαν και στους φίλους μας και ήταν ωραία που πέρασα την ημέρα με τον Marc, τον Dani και όλους τους αναβάτες του HRC

Έχοντας ολοκληρώσει τις πρώτες του δοκιμές στη σέλα της Honda των 1000cc, o Nakagami τόνισε: «Η δύναμη είναι απίστευτη. Κάθε φορά που ανεβαίνω στη νέα μου μοτοσυκλέτα δεν μπορώ να πιστέψω τις δυνατότητες. Και αυτό που μου αρέσει περισσότερο είναι το seamless κιβώτιο ταχυτήτων

Ο Nakagami μίλησε και για τον νέο του teammate, με τον οποίο όμως δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα μοιράζονται τα ίδια γραφικά στα fairing τους. Άλλωστε ο Lucio Cecchinello έχει μακροχρόνιες συνεργασίες με χορηγούς τους οποίους εναλλάσει ως βασικούς στις μοτοσυκλέτες του, κατά τη διάρκεια της χρονιάς.

«Εξαιρετική αίσθηση με τον Cal. Έχει πολύ εμπειρία με την μοτοσυκλέτα του MotoGP. Πιστεύω ότι είμαι πολύ τυχερός να τον έχω στο γκαράζ για την επόμενη χρονιά. Θα προσπαθήσω να μάθω όσο το δυνατόν περισσότερα από αυτόν. Και είναι επίσης ένας πολύ αστείος τύπος

Takaaki Nakagami LCR Honda 2018