4ος Παγκύπριος Αγώνας Motocross – Μακούντα – Δελτίο Τύπου

Το 2017 αποτελεί παρελθόν και η νέα χρονιά μετρά ήδη 12 ημέρες από την έναρξή της. Το Παγκύπριο πρωτάθλημα Motocross είναι πλέον έτοιμο να επανέλθει από την παύση του και ανεβάζει και πάλι στροφές, για μια δυνατή αρχή και στο 2018. Επόμενη στάση, η Μακούντα της επαρχίας Πάφου!

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:


Το Παγκύπριο πρωτάθλημα φτάνει στην τέταρτη φετινή του στάση, μετακομίζοντας από την μια πλευρά του νησιού στην άλλη. Σειρά αυτή τη φορά έχει η μεγαλύτερη Κυπριακή πίστα motocross, η οποία ανήκει στην επαρχία Πάφου.

Την διεξαγωγή των αγώνων που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 14/1 έχει αναλάβει η Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αργάκας, σε μία πίστα που έχει χτιστεί σε ένα ιδιόμορφο μορφολογικά τερέν που χαρίζει δυνατές συγκινήσεις στους αναβάτες και όμορφο θέαμα στους θεατές.

Όλες οι κατηγορίες αναμένεται να παρουσιάσουν εξαιρετικό ενδιαφέρον για τους παρευρισκόμενους, η κατηγορία MX1 όμως θα έχει ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα στον Χρήστο Τσαγγαρά και τον περσινό πρωταθλητή, Γιώργο Παπαλοΐζου.

Η βαθμολογική διαφορά που τους χωρίζει είναι μόλις 4 βαθμοί και οι δύο αναβάτες θα δώσουν δυνατές μονομαχίες για την κορυφή του πίνακα κατάταξης.

Η πίστα motocross Μακούντας βρίσκεται ανάμεσα στην Πόλη Χρυσοχούς και την Αργάκα, στο χωριό Μακούντα. Για τους ενδιαφερόμενους που θα ήθελαν να παρευρεθούν στην πίστα την Κυριακή αξίζει να αναφερθεί ότι η μορφολογία της πίστας έχει αλλάξει έπειτα από πρόσφατες εργασίες που πραγματοποιήθηκαν για την καλύτερη διεξαγωγή των αγώνων.


Το BikersTime.com θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά ολόκληρο το φετινό Κυπριακό πρωτάθλημα motocross, ενώ στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάταξη του εκάστοτε αγώνα αλλά και την βαθμολογική κατάταξη όλων των κατηγοριών.


Δείτε σε video την ανανεωμένη πίστα της Μακούντας κάνοντας click εδώ.