Ανακοινώθηκε επίσημα η δημιουργία της MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli Edition 2018

Η MV Agusta έχει την ικανότητα να δημιουργεί απίστευτες μοτοσικλέτες εξωτικού χαρακτήρα. Τι γίνεται όμως όταν κατασκευάζει ειδικές εκδόσεις των ήδη υπάρχοντων μοντέλων της; Με μία λέξη, θαύματα. Όπως η MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli Edition 2018.

Το τελευταίο διάστημα η Ιταλική φίρμα παράγει περισσότερο από όλους τους άλλους, διάφορες special edition μοτοσυκλέτες για συγκεκριμένους σκοπούς.

Υπενθυμίζουμε τις Lewis Hamilton edition μοτοσυκλέτες που είδαμε μέσα στο 2017 και την απίθανη νέα F4 Superbike LH44 που είναι φτιαγμένη σύμφωνα με τα γούστα του Βρετανού πιλότου της Formula 1.

MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli Edition 2018 Blue Right
Βάλτε μου μία σε κάθε χρώμα παρακαλώ…

Σειρά έχει η νέα MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli Edition. Η θρυλική εταιρεία ανακοίνωσε τη δημιουργία της εν λόγω μοτοσυκλέτας, θέλοντας να τιμήσει την συνεργασία της με τη συμπατριώτισσά της, Pirelli.

Η Pirelli θα είναι η αποκλειστική πάροχος ελαστικών της Ιταλικής εταιρείας και για αυτό το λόγο η MV θέλησε να το γιορτάσει με μια ειδική έκδοση. Η παραγωγή της συγκεκριμένης street naked μοτοσυκλέτας έχει έναν ακόμη πιο σπορτίφ χαρακτήρα, ξεχωρίζοντας από την βασική έκδοση.

Για τη σχεδίαση αυτού του κομψοτεχνήματος συνεργάστηκαν το Castiglioni Research Centre και το Pirelli’s Bicocca Laboratory, δημιουργώντας ένα αποτέλεσμα που αφήνει το μάτι του θεατή «χορτάτο». Πρόκειται άλλωστε για μια από τις ομρφότερες μοτοσυκλέτες παραγωγής, με ειδική «ενδυμασία» που τονίζει ακόμη περισσότερο το design της.

MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli Edition 2018 Blue Top
Υπέροχη σιλουέτα που τονίζεται ακόμη περισσότερο από τις χρωματικές επιλογές που διατίθονται για τις εκδόσεις Pirelli

Το ειδικό αυτό μοντέλο θα διαθέτει τον ίδιο τρικύλινδρο κινητήρα των 140 ίππων που εφοδιάζει την απλή Brutale 800 RR, ενώ η μοτοσυκλέτα θα παράγεται σε ανθρακί χρώμα με κόκκινες ή μπλε λεπτομέρειες.

Πέραν της εμφάνισης, η MV Agusta Brutale 800 RR Pirelli Edition εφοδιάζεται με  εξαιρετικά ελαφρούς τροχούς και την ραμμένη στο χέρι – έργο τέχνης – σέλα που υπάρχει και στο F4. Λεπτομέρεια που θα πρέπει να αναφερθεί είναι πως η νέα πίσω ζάντα φαρδαίνει στις 6 ίντσες, με σκοπό να μπορεί να φιλοξενήσει τα ολοκαίνουρια Diablo Supercorsa SP.

Οι διαστάσεις των ελαστικών της RR για τον εμπρός τροχό  θα είναι 120/70 ZR17  και για τον πίσω τροχό 200/55/ZR17, κάνοντας την όψη της μοτοσυκλέτας μοναδικά όμορφη και αρκετά… dragster.

H Pirelli Edition έκδοση αναμένεται να ξεκινήσει τις πωλήσεις της στην Αμερική στις αρχές Ιανουαρίου του 2018 και εκτιμάται πως θα κοστίζει 21,598$ με 3 έτη εργοστασιακής εγγύησης και 2 χρόνια δωρεάν οδικής βοήθειας.

Μπορείτε να ενημερωθείτε για την διάθεσή της στην Κυπριακή αγορά κάνοντας click εδώ.