Rally Dakar 2018 – Χάνει τη συνέχεια ο πρωτοπόρος Sam Sunderland

Έπειτα από ένα πολύ δυνατό ξεκίνημα στο φετινό Rally Dakar, ο Sam Sunderland αναγκάστηκε να εγκαταλείψει έπειτα από μια άσχημη πτώση.

Ο 28χρονος Βρετανός – νικητής του περσινού Rally Dakar, κατάφερε να εκκινήσει με το δεξί και τις φετινές του υποχρεώσεις στο Περού. Ο περίφημος για τις δυσκολίες του αγώνας όμως επιβεβαίωσε τη φήμη του, κάνοντας τον Sunderland να εγκαταλείψει τη διεκδίκηση ενός καλού αποτελέσματος έπειτα από πτώση.

Ο αναβάτης της KTM κέρδισε τις δύο από τις τρεις πρώτες ειδικές διαδρομές, στην σημερινή τέταρτη ειδική όμως έχασε τον έλεγχο της μοτοσυκλέτας του ανάμεσα στο τρίτο και το τέταρτο checkpoint.

Δεν υπάρχουν πολλές λεπτομέρειες για το συμβάν, οι πρώτες πληροφορίες όμως κάνουν λόγο για χτύπημα στην πλάτη του αναβάτη. Η κατάσταση της υγείας του είναι τέτοια που δεν χρειάστηκε να διακομισθεί στο νοσοκομείο, κάτι το οποίο σημαίνει ότι δεν κινδυνεύει η ζωή του.

Για την ιστορία, να πούμε ότι την σημερινή ειδική κέρδισε η Yamaha με τον Adrien Van Beveren, ο οποίος πέρασε και επικεφαλής στην κατάταξη.