Video – Με το απόλυτο όχημα για το «Κυνήγι της Σκόνης» του χιονιά

Οι μοτοσυκλέτες  έχουν φτάσει τα τελευταία χρόνια σε νέα επίπεδα. Εκεί που παλαιότερα σταματούσες, τώρα υπάρχει τρόπος να βάλεις ταχύτητα, να πάρεις μια βαθιά ανάσα και να συνεχίσεις.

Όχι βέβαια με το ίδιο όχημα, αλλά με τροποποιημένες motocross – συνήθως – μοτοσυκλέτες, που έχουν τη δυνατότητα να κινηθούν παντού. Και όταν λέμε παντού, το εννοούμε.

Στα μέσα του 2017 είδαμε τον Robbie Maddison να οδηγεί μια τροποποιημένη KTM στην επιφάνεια της θάλασσας του Μεξικό, γράφοντας ιστορία με την μεγαλύτερη σε διάρκεια οδήγηση στο νερό.

Επειδή ο Αυστραλός όμως δεν περιορίζεται σε καλοκαιρινές εξορμήσεις και βόλτες στη θάλασσα, αποφάσισε να γίνει μια γροθιά με τους Ronnie Renner, Darren Berrecloth, Reagan Seig, Brock Buttars, Brett Blaser και όλοι μαζί να περάσουν κάπως… διαφορετικά τις χειμερινές τους διακοπές.

Η προσπάθειά τους περιελάμβανε οδήγηση σε χιονισμένες πλαγιές με ειδικά τροποποιημένες μοτοσυκλέτες, ανακαλύπτοντας σε μια σειρά τεσσάρων επεισοδίων νέα όρια για τους όρους «οδήγηση» και «απόλαυση».

Σύμμαχος της επίλεκτης ομάδας ήταν το ενεργειακό ποτό Red Bull, μια εταιρεία που έχει συνδέσει το όνομά της μετα x-treme sports και τη μοτοσυκλέτα γενικότερα.

Δείτε το video!

 

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τα υπόλοιπα video της σειρά κάνοντας click εδώ.