Video – Το «παπί» Honda Super Cub επιστρέφει στην Ιαπωνία. Δείτε πως κατασκευάζεται!

Παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά στο φετινό Tokyo Motor Show, το BikersTime όμως είχε φροντίσει να σας δείξει το νέο «παπί» της Honda (Super Cub) αρκετά νωρίτερα (θυμηθείτε εδώ). Τώρα, ήρθε η ώρα να σας δείξουμε και πως κατασκευάζεται!

Η επιστροφή στις ρίζες πάντα φέρνει στο νου μας μια νότα νοσταλγίας και οι εταιρείες κατασκευής μοτοσυκλετών φαίνεται ότι έχουν «διαβάσει» καλά αυτή μας την «ανάγκη». Συνεχώς βλέπουμε μοντέλα του παρελθόντος να αναβιώνουν στο σήμερα, με το ρετρό στοιχείο να κυριαρχεί επάνω τους.

Η Honda από την πλευρά της κάνει ακριβώς αυτό, μόνο που το πράττει με τον δικό της, ξεχωριστό τρόπο. Αναβιώνει το δίτροχο που την έκανε διάσημη ανά το παγκόσμιο, ενώ ταυτόχρονα επιστρέφει την βάση παραγωγής του στην Ιαπωνία και το εργοστάσιο Kumamoto.

Τα νέα Honda Super Cub 50 και 110 λοιπόν επιστρέφουν στο «σπίτι» τους, θέλοντας να επανασυνδέσουν το όνομα της Honda με την γενέτειρά της, την Ιαπωνία. Εκεί, οι τεχνικοί της εταιρείας συναρμολογούν τα νέα μοντέλα της Big ‘H’, τα οποία έχουν ως στόχο να κατακτήσουν και πάλι τις αγορές.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που τα Super Cub έχουν ξεπεράσει ως σήμερα τα 100.000.000 τεμάχια παγκοσμίως!

Δείτε το video!


Διαβάστε επίσης: Η Honda έφτασε τα 100.000.000 Super Cub!