Suzuki SV650 Scrambler από Ελληνικά χέρια

Αν νομίζετε ότι η Suzuki δεν έχει μοτοσυκλέτα Scrambler κάνετε λάθος. Μπορεί η Ιαπωνική εταιρεία να μην παρουσίασε ακόμη μια Scrambler – όπως είναι άλλωστε της μόδας, αλλά για αυτό φρόντισε μια Ελληνική εταιρεία.

Η Ελληνική αντιπροσωπεία της Suzuki ανάθεσε στην C-Racer να μεταμορφώσει την SV650, σε Scrambler. Η C-Racer λοιπόν κατασκεύασε ένα κιτ που μετατρέπει την Suzuki SV650 σε scrambler. Το κιτ αποτελείται από διάφορα κομμάτια τα οποία μπορούν να αγοραστούν και ξεχωριστά. Μια πραγματικά όμορφη δουλειά και το σημαντικό είναι ότι προέρχεται από Ελληνική εταιρεία.

Το Κιτ απο την C-Racer για μετατροπή της Suzuki SV650 σε Scrambler
Το Κιτ απο την C-Racer για μετατροπή της Suzuki SV650 σε Scrambler

Το project δεν ήταν εύκολο, αφού έπρεπε μια γυμνή μοτοσυκλέτα δρόμου να μετατραπεί σε Scrambler. Θα έπρεπε δηλαδή να γίνει ένα «πάντρεμα» του μοντέρνου, με το ρετρό. Η C-Racer απόδειξε ότι μπορεί να ανταπεξέλθει και να παρουσιάσει κάτι εξαιρετικό.

Το πρώτο που ξεχωρίζει κάποιος αμέσως στην μοτοσυκλέτα είναι η καφέ δερμάτινη σέλα με τις εξωτερικές ραφές σε σχήμα «διαμάντι», που τονίζει το ρετρό στυλ. Το ύψος της σέλας αυξήθηκε για να ταιριάζει με την σχεδίαση ενός scrambler.

Η Suzuki SV650 Scrambler από τα Ελληνικά χέρια των ανθρώπων της C-Racer
Η Suzuki SV650 Scrambler από τα Ελληνικά χέρια των ανθρώπων της C-Racer

Στο πίσω μέρος της σέλας υπάρχει μικρή σχάρα αποσκευών, η οποία είναι αλουμινένια. Από αλουμίνιο είναι επίσης και τα υπόλοιπα κομμάτια του κιτ. Υπάρχει προστατευτική ποδιά του κινητήρα, προστατευτικό ψυγείου, προστατευτικό αλυσίδας, καθώς και βάση πινακίδας.
Υπάρχει επίσης προστατευτική γρίλια για τον προβολέα, ο οποίος μπορεί να είναι σε κίτρινο χρώμα ή σε διάφανο ή σε ομιχλώδες.

Υπάρχουν επίσης μπροστινό φτερό, προστατευτικά καλαμιών πιρουνιού, ενώ τα ελαστικά είναι Pirelli MT60 RS, ώστε να μπορεί να μπει στο χώμα.
Για όσους λοιπόν θα ήθελαν να έχουν μια Suzuki SV650 Scrambler και μέχρι η Ιαπωνική εταιρεία πάρει το μήνυμα και κατασκευάσει μια, μπορούν να αγοράσουν το κιτ από την C-Racer.