3ος Παγκύπριος Αγώνας Motocross – Λίμνη – Δελτίο Τύπου

Φτάσαμε αισίως στον 3ο φετινό Παγκύπριο αγώνα motocross, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην πίστα από όπου ξεκίνησε η φετινή αγωνιστική χρονιά. Την πίστα της Λίμνης, με την διοργάνωση του γεγονότος να αναλαμβάνει η δραστήρια Λέσχη Μοτοσυκλέτας Αμμοχώστου. Το BikersTime.com θα καλύψει για άλλη μια φορά το γεγονός.

Ακολουθεί Δελτίο Τύπου:


Το πρωτάθλημα motocross συνεχίζεται. Ο 3ος Παγκύπριος αγώνας θα πραγματοποιηθεί στη πίστα motocross Αμμοχώστου στις 26/11/2017 και ώρα 10 π.μ. Αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού στη μεγάλη κατηγορία ΜΧ1 θα συμμετάσχει ο πρωταθλητής Ελλάδος, Γιώργος Ηλιόπουλος.

Ο αναβάτης από το Αίγιο τον περασμένο Σεπτέμβριο είχε εκπροσωπήσει την Ελλάδα στο Motocross των Εθνών που πραγματοποιήθηκε στην Αγγλία, σε έναν θεσμό που λαμβάνουν μέρος οι τρείς καλύτεροι αναβάτες από κάθε χώρα στην καθιερωμένη ετήσια συνάντηση.

Οι αναβάτες των κατηγοριών ΜΧ1 και ΜΧ2 θα δώσουν το καλύτερο τους εαυτό για να μπορέσουν να σταθούν επάξια απέναντι στο πρωταθλητή Ελλάδος, που για πρώτη φορά θα συμμετάσχει σε αγώνα του Κυπριακού πρωταθλήματος.

Οι κατηγορίες ΜΧ3 και ΜΧ3 Over αναμένονται και αυτές με μεγάλο ενδιαφέρον, αφού μετά την πολύ καλή παρουσία των αναβατών στους προηγούμενους αγώνες, μόνο θέαμα μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς.

Ο Παραλιμνίτης αθλητής Μαρίνος Ζιντίλης και ο Αγιαναπίτης Σπύρος Ηλία θα διεκδικήσουν τις πρώτες θέσεις των κατηγοριών τους απέναντι στους αντιπάλους τους από την Πάφο Ντίνο Κωνσταντινίδη και Μαρίνο Τσαγγαρά.

Η κατηγορία ΜΧ4 συγκεντρώνει τους ποιο νέους οδηγούς του Κυπριακού Motocross και τους περισσότερους από την επαρχία Αμμοχώστου. Οι Θανάσης Φελλάς, Κυριάκος Πούλος, Αντρέας Ηλία, Αδάμος Μανώλη, Παναγιώτης Τοφιάς, Λούκας Τσόκκος, Χρίστος Τσούκας, Χρίστος Καικκή, Αντρέας Μαος, Παναγιώτης Ζηντίλης θα δώσουν και αυτοί τις δικές τους μάχες για μια θέση στο βάθρο.

Οι ποιο μικρές κατηγορίες των ΜΧ65 και ΜΧ85 θα μας χαρίσουν και αυτοί με τη σειρά τους θέαμα κερδίζοντας περισσότερες εμπειρίες για το μέλλον.


Το BikersTime.com θα παρακολουθήσει για πρώτη φορά ολόκληρο το φετινό Κυπριακό πρωτάθλημα motocross, ενώ στην ιστοσελίδα μας θα μπορείτε να ενημερώνεστε για την κατάταξη του εκάστοτε αγώνα αλλά και την βαθμολογική κατάταξη όλων των κατηγοριών.

Comments

comments