Video – Επιβεβαιώνεται η νέα υπετροφοδοτούμενη touring της Kawasaki!

Η Kawasaki έδωσε στη δημοσιότητα ένα video που μπορεί να μην δείχνει σχεδόν τίποτα, ο τίτλος του όμως λέει πολλά· ‘supercharge your journey’ λένε οι Ιάπωνες στο video τους, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο τους ισχυρισμούς μας για μια υπερτροφοδοτούμενη touring μοτοσυκλέτα, πιθανότατα την H2 GT!

Το ορεινό περιβάλλον στο οποίο ‘κινείται’ η μοτοσυκλέτα στο video μας παραπέμπει σε πιο τουριστικές καταστάσεις, αν μάλιστα αναλογιστούμε ότι η εταιρεία έχει ήδη μια υπερτροφοδοτούμενη μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων στη γκάμα της.

Η λέξη ‘journey’ (=ταξίδι) από μόνη της είναι ένα ακόμη πολύ σημαντικό στοιχείο που μας δείχνει ότι νέα μοτοσυκλέτα της Kawasaki θα έχει touring χαρακτήρα, έτσι το μόνο που απομένει είναι να δούμε τι έχουν ετοιμάσει οι Ιάπωνες.

Kawasaki H2 GT 2018 - supercharged touring by Kawasaki
Οι Ιάπωνες έχει αρκετό καιρό που περιμένουν την Kawasaki H2 GT, έχοντας ετοιμάσει ήδη υλικό με την υποτιθέμενη εμφάνισή της

Την ώρα που η Suzuki ακούγεται ότι ετοιμάζει την ολοκαίνουργια Hayabusa της με την προσθήκη turbo, η Kawasaki φαίνεται ότι δεν είναι διατεθειμένη να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, οι ‘πράσινοι’ ετοιμάζουν ήδη την απάντησή τους, μια απάντηση η οποία θα έρθει μάλιστα… νωρίτερα!

Η νέα πρόταση της Suzuki αναμένεται να παρουσιαστεί στα μέσα του 2018, το video της Kawasaki όμως δείχνει ξεκάθαρα ότι θα δούμε τη νέα υπετροφοδοτούμενη touring στις 7/11 της χρονιάς που διανύουμε, στην Ιταλική έκθεση του Μιλάνου (EICMA).

Υπομονή λοιπόν, το ‘κυνήγι’ για τον τίτλο του ταχύτερου ταξιδιώτη ξεκινά σύντομα!

Δείτε το video!