Video – Ο Travis Pastrana ίπταται πάνω από τον Τάμεση!

Ο γνωστός για την μανία του να πετυχαίνει το ακατόρθωτο, Travis Pastrana, ολοκλήρωσε με τη μοτοσυκλέτα του ένα backflip πάνω από τον ποταμό Τάμεση στη Μεγάλη Βρετανία.

Ο Αμερικανός πρώην αναβάτης του AMA motocross, είναι εδώ και πολλά χρόνια ένας επαγγελματίας stunt rider. Από το μυαλό του έχουν περάσει πολλά εντυπωσιακά ‘κόλπα’, με τον ίδιο να φροντίζει να κάνει τις σκέψεις του πράξεις, αποδεικνύοντάς μας κάθε φορά ως που μπορεί να φτάσει ο άνθρωπος.

Αυτή τη φορά, ο Travis Pastrana αποφάσισε να κάνει ένα άλμα 23 μέτρων πάνω από τον Τάμεση, έχοντας ως σύμμαχο του μια Suzuki RM 250. Το σπουδαίο όμως κρύβεται στο γεγονός ότι ο αναβάτης είχε μόνο 46 μέτρα φόρας πριν απογειωθεί πάνω από τον ποταμό, ενώ μετά την προσγείωσή του, είχε μόνο 11 μέτρα ώστε να ακινητοποιήσει την μοτοσυκλέτα του πριν πέσει μέσα στο νερό!

Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο που δυσκόλευε την προσπάθειά του ακόμη και στη… σκέψη, είναι το γεγονός ότι οι δύο γέφυρες στις οποίες θα απογειωνόταν/προσγειωνόταν ο Pastrana δεν είχαν κάποια σταθερή σύνδεση, έτσι, ένας δυνατός αέρας θα μπορούσε να φέρει τον αναβάτη μέσα στον ποταμό!

Όμως, ο Αμερικανός κατάφερε να ολοκληρώσει το άλμα του στην πρώτη μάλιστα προσπάθειά του, κάνοντας το όλο εγχείρημα να φαίνεται εύκολο.

Δείτε το video!