Video – Η δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Kawasaki Z900RS

Η Kawasaki επιβεβαίωσε τις φήμες για την έλευση της νέας Z900RS με επίσημο video πριν από ένα μήνα, χωρίς όμως να μας δείχνει τίποτε το αξιοσημείωτο. Ένα καλογυρισμένο video με όμορφες εικόνες και ελάχιστα στοιχεία για τη νέα μοτοσυκλέτα. Τουλάχιστον μάθαμε την ημερομηνία που θα αποκαλυφθεί· 25/10/2017.

Αυτή τη φορά η Ιαπωνική φίρμα έδωσε στη δημοσιότητα ένα δεύτερο video, όπου φαίνονται κάποιες άλλες λεπτομέρειες την νέας ρετρό μοτοσυκλέτας. Σε ένα πλάνο όπου φαίνεται ξεκάθαρα ο εμπρός τροχός, παρατηρούμε ότι η νέα Z900RS θα φέρει USD πηρούνι, πιθανότατα ίδιο με αυτό της βασικής έκδοσης της Z900.

Όμως, σε αυτή την περίπτωση θα υπάρχουν δαγκάνες ακτινικής στήριξης, σε αντίθεση με τις συμβατικές που διαθέτει η Z900. Επιπρόσθετα, οι δίσκοι είναι στρογγυλοί και όχι τύπου ‘μαργαρίτα’, δίνοντας μια πιο ‘old-school’ εμφάνιση στη μοτοσυκλέτα.

Νέο φαίνεται πως είναι και το εμπρός φτερό, ενώ ολοκαίνουργιες (και πανέμορφες) δείχνουν οι νέας σχεδίασης ζάντες. Από το video της Kawasaki καταρρίπτεται και η εντύπωση που ήθελε τη νέα Z900RS με εξάτμιση διπλής απόληξης, καθώς είναι εμφανές ότι θα υπάρχει ένα πιο κλασσικού τύπου τελικό.

Από αυτά που ξέραμε ήδη, η νέα ρετρό μοτοσυκλέτα της Kawasaki θα διαθέτει στρογγυλό εμπρός φανάρι και κωνικά όργανα μπροστά από το τιμόνι της, χωρίς όμως να υπάρχει κάποια πληροφορία για το αν θα είναι αναλογικά, ψηφιακά, ή και τα δύο.

Τέλος, φαίνεται ότι η εταιρεία έχει διατηρήσει το κλασσικό στυλ και στα χρώματα της μοτοσυκλέτας της, τα οποία θα παραπέμπουν στην Z900 της δεκαετίας του 1970.

Δείτε το video!

 

Θυμηθείτε το πρώτο video της σειράς εδώ.