ADAC Junior Cup – Assen Σκέλος Β’ – Δεύτερη συνεχόμενη νίκη για Κορωνάκη!

Μετά την χθεσινή του επιτυχία, ο Βασίλης Κορωνάκης έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη του στο Assen, αυτή τη φορά μάλιστα στο στεγνό! Ο Βασίλης πήρε μια σπουδαία νίκη μπροστά στο Ολλανδικό κοινό, σε μια δύσκολη και τεχνική πίστα όπως αυτή του Assen.

Σε μια τριπλή μάχη που διήρκησε ως και τον τελευταίο γύρο, ο Κορωνάκης πάλεψε με όλες του τις δυνάμεις για την δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο θεσμό του ADAC Junior Cup KTM. Ο Έλληνας αναβάτης τα κατάφερε οδηγώντας με μαεστρία την KTM RC390 του, δείχνοντας σε όλους ότι η χθεσινή του νίκη στο βρεγμένο κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν.

Από την πρώτη στροφή ο Κορωνάκης οδηγούσε τον αγώνα, ενώ στη συνέχεια έπρεπε να δώσει δυνατές μάχες για να κρατήσει τη θέση του. Στον διάρκειας 10 γύρων αγώνα ο Βασίλης έδωσε μια πολύ δυνατή μάχη με τους Meuffels και Merckelbagh για την νίκη, νικώντας και τους δύο πραγματικά στο νήμα!

Ο τερματισμός τον βρήκε στην κορυφή με μόλις 0.060sec διαφορά από τον 2ο Meuffels, ενώ ο 3ος Merckelbagh βρισκόταν μόλις 0.150sec πίσω από το Ελληνόπουλο! Οι υπόλοιποι αναβάτες που βρέθηκαν στην οκτάδα ήταν από ένα έως δύο δευτερόλεπτα πίσω από τον Βασίλη, δείγμα του πολύ υψηλού ανταγωνισμού που επικρατεί σε αγώνες κυπέλλου με ίδιες μοτοσυκλέτες.

Αναλυτικότερα τα αποτελέσματα του αγώνα:

ADAC Junior Cup - Assen Σκέλος Β' - Race 2 Results
ADAC Junior Cup – Assen Σκέλος Β’ – Race 2 Results