Two-Wheel Passion Festival – Distinguished Gentleman’s Ride – Εκδήλωση στην Λεμεσό

Μια ξεχωριστή εκδήλωση έγινε το τριήμερο 22, 23 και 24 του Σεπτέμβρη στην Λεμεσό. Το Two-Wheel Passion festival, το γεγονός που έχει την πλήρη υποστήριξη από το περίφημο Distinguish Gentleman’s Ride, πραγματοποιήθηκε στο παλαιό λιμάνι της Λεμεσού. Μια εκδήλωση που γίνεται παγκόσμια και έχει σαν στόχο την συλλογή χρημάτων για το ίδρυμα Movember Foundation.
Two Wheel Passion Festival - Distinguished Gentleman's Ride
Two Wheel Passion Festival – Distinguished Gentleman’s Ride

Το ίδρυμα προσπαθεί να κάνει την ζωή καλύτερη σε άνδρες πού έχουν προσβληθεί με καρκίνο του προστάτη, καθώς επίσης και άτομα με ψυχολογικά προβλήματα.
Σε ένα όμορφο χώρο, ωραία διαρρυθμισμένο, με περίπτερα από εταιρείες μοτοσυκλετών, ζωντανή μουσική και φυσικά μπύρα, δεν μπορούσε παρά το γεγονός να στεφθεί με επιτυχία.

Οι αντιπροσωπείες Benelli, Triumph, Royal Enfield, Ducati και BMW ομόρφυναν τον χώρο με τα δικά τους περίπτερα, όπου μπορούσε να δει κανείς όλα τα νέα μοντέλα των κατηγοριών Scrambler και Café racer. Άλλωστε τα μοντέλα αυτών των κατηγοριών ήταν και αυτά που ταίριαζαν με το ρετρό στυλ της εκδήλωσης, ενώ πλαισιόνονταν άψογα από καλοδιατηρημένες κλασσικές μοτοσυκλέτες ιδιωτών.

Την Κυριακή το πρωί, 171 καλοντυμένοι μοτοσυκλετιστές σε κλασσικές, scrambler, café racer μοτοσυκλέτες (ακόμη και scooter), διέσχισαν την Λεμεσό δίνοντας το δικό τους μήνυμα.

Two Wheel Passion Festival - Distinguished Gentleman's Ride - The Ride
Η εκκίνηση της πορείας

Ο προορισμός τους ήταν το παλαιό λιμάνι της Λεμεσού, όπου ενώθηκαν με τον υπόλοιπο κόσμο και τις μοτοσυκλέτες των εκθετών που πέρασαν τρεις όμορφες ημέρες στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο. Η συγκέντρωση του κόσμου ήταν μεγάλη, με την κορύφωσή της να έρχεται κυρίως κατά τις βραδυνές ώρες.

Εξ’ άλλου εκείνη την περίοδο της ημέρας η μπύρα είχε περισσότερο την τιμητική της, καθώς οι επισκέπτες μπορούσαν να την απολαύσουν με τη συντροφιά των δίτροχων καλλονών, των όμορφων φωτισμών αλλά και της ζωντανής μουσικής.

Για εμάς τους μοτοσυκλετιστές όμως, αυτή ήταν μια συγκέντρωση με διπλό όφελος. Από τη μία ο σημαντικός σκοπός που πρεσβεύει η εκδήλωση, από την άλλη το γεγονός ότι αυτή ήταν μια ευκαιρία να συγκεντρωθούν πολλοί μοτοσυκλετιστές μαζί, συζητώντας, διασκεδάζοντας και γνωρίζοντας νεόυς αναβάτες-φίλους.

*Πολλά μπράβο στους διοργανωτές του Two Wheel Festival για την προσπάθειά τους, με την ευχή ότι θα συνεχίσουν με την ίδια προσήλωση στο σκοπό τους και για τα χρόνια που έρχονται.