Τέλος για τους θρυλικούς V-Rod της Harley Davidson

Δυστυχώς τα νέα δεν είναι ευχάριστα για τους λάτρεις της εξέλιξης της Harley Davidson, καθώς το 2018 σηματοδοτεί το τέλος της σειράς κινητήρων V-Rod.

Ο V-Rod θεωρείτε το ‘μαύρο πρόβατο’ για τους λάτρεις της Αμερικάνικης φίρμας, αφού είναι περισσότερο προηγμένος τεχνολογικά σε σχέση με τη μεγάλη γκάμα κινητήρων που έχει παρουσιάσει κατά καιρούς η H-D.

O V-Rod φέρει υψηλή τεχνολογία, είναι υγρόψυκτος και εξελίχθηκε σε συνεργασία με την Porsche – μια συνεργασία που έδωσε στην εταιρεία μια εντελώς διαφορετική πρόταση για τους φίλους της. Συνήθως δεν προτιμάται από τους hardcore του είδους λόγω της μεγάλης ισχύος που φτάνει στον πίσω τροχό, για αυτό και ξεχωρίζει πολύ από την υπόλοιπη γκάμα κινητήρων.

Ωστόσο, όπως φαίνεται το 2018 από τη γκάμα των μοτοσυκλετών της Harley Davidson, αναμένεται διπλασιασμός των πωλήσεων των ίδιων “νέων” μοτοσυκλετών, στις οποίες έχει οικοδομηθεί οικονομικά η Αμερικάνικη εταιρεία. Ουσιαστικά, τα μοντέλα του 2018 αναμένονται χωρίς σημαντικές αλλαγές.

Με τις πωλήσεις να έχουν πέσει και το ενδιαφέρον για τις Baby Boomer Harley Davidson να μειώνεται, προξενούνται ερωτηματικά για το πως θα συμπεριφερθούν οι εν δυνάμει αγοραστές, αφού η εταιρεία σκοπεύει να ανοίξει τα κιτάπια της ρίχνοντας ματιές στο παρελθόν όσον αφορά τη χρήση κινητήρων στις μελλοντικές της μοτοσυκλέτες.

Ο χρόνος θα δείξει…