Κατασκοπευτικό – Οι πρώτες φωτογραφίες της νέας Honda Gold Wing του 2018!

Το πρώτο φωτογραφικό υλικό της ολοκαίνουργιας Honda Gold Wing διέρρευσε και οι φανατικοί φίλοι της ‘ταξιδιάρας’ μοτοσυκλέτας μπορούν ήδη να κάνουν οικονομίες ως την τελική παρουσίασή της!

Το πολύ επιτυχημένο μοντέλο της Ιαπωνικής φίρμας αναμένεται να παρουσιαστεί πλήρως ανανεωμένο για το 2018, με την πολύ μεγάλη αλλαγή να βρίσκεται στο εμπρός μέρος της μοτοσυκλέτας.

Honda Gold Wing 2018 Hossack System
Η νέα Honda Gold Wing ‘γυμνή’, με το σύστημα Hossack να δεσπόζει στο εμπρός μέρος

Εκεί θα δεσπόζει ένα σύστημα ανάρτησης τύπου Hossack, παρόμοιο δηλαδή με αυτό που χρησιμοποιεί η BMW στη σειρά ‘R’ των μοτοσυκλετών της.

Φυσικά, αλλαγές υπάρχουν και στην όψη της νέας Gold Wing, με την Honda να παρουσιάζει την μοτοσυκλέτα της αρκετά αλλαγμένη για τη νέα χρονιά.

Ο κινητήρας στις φωτογραφίες φαίνεται να είναι ο ίδιος εξακύλινδρος των 1832cc που υπήρχε στο προηγούμενο μοντέλο, ο οποίος θα είναι εναρμονισμένος με τις προδιαγραφές Euro4.

Honda Gold Wing 2018
Η νέα εμπρός όψη

Προς το παρόν δεν είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε τι αλλαγές έχουν γίνει εκεί από πλευράς Honda, και μόνο μια λίστα τεχνικών χαρακτηριστικών από την ίδια την εταιρεία θα μπορούσε να μας διαφωτίσει κατάλληλα.

Ως τότε εικάζουμε ότι η Honda ίσως φέρει την τεχνολογία διπλού συμπλέκτη στο μοντέλο της (DCT), μια λύση η οποία ταιριάζει απόλυτα με την φιλοσοφία πίσω από την δημιουργία της Gold Wing.

Τέλος, μεγάλες αλλαγές φαίνονται ότι υπάρχουν και στο πάνελ των οργάνων της μοτοσυκλέτας, με τις φωτογραφίες να δείχνουν ότι η Honda αποφάσισε να αλλάξει ριζικά τόσο την όψη όσο και τα χειριστήρια της νέας touring μοτοσυκλέτας των Ιαπώνων.

Η νέα Goldwing θα αποκαλυφθεί και επίσημα τον Οκτώβρη.

Honda Gold Wing 2018 control panel
Πιο πλήρης πίνακας οργάνων… δεν γίνεται