MotoGP – Η Yamaha αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο συμμετοχής του Rossi στην Aragon με Δελτίο Τύπου

Μετά τις πρώτες δοκιμές που πραγματοποίησε ο Valentino Rossi εχθές στην πίστα της Aragon, σήμερα δοκίμασε για δεύτερη φορά την Yamaha YZF-R1M στην πίστα του Misano. Στόχος του Ιταλού ήταν η βελτίωση της αίσθησής του πάνω στη μοτοσυκλέτα, πριν λάβει την τελική του απόφαση την Τετάρτη. Μεγάλο ρόλο σε αυτή θα παίξει και μία νέα ιατρική εξέταση που θα πραγματοποιηθεί αύριο.

Δελτίο Τύπου Movistar Yamaha:


GERNO DI LESMO (Ιταλία), 19 Σεπτεμβρίου 2017

Έχοντας οδηγήσει τους πρώτους του γύρους στο Misano World Circuit Marco Simoncelli χθες, ο αναβάτης της Movistar Yamaha MotoGP, Valentino Rossi, ανέβηκε και πάλι στην YZF-R1M του σήμερα στις 3:30μμ ώστε να συνεχίσει τις δοκιμές για την φυσική του κατάσταση.

Κατά τη διάρκεια της δίωρης ιδιωτικής δοκιμής ο εννέα φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής ήταν σε θέση να συμπληρώσει συνολικά 20 γύρους. Συμπλήρωσε αυτή τη δεύτερη ημέρα δοκιμών με μια βελτιωμένη αίσθηση και με μια βελτιωμένη εντύπωση σε σχέση με χθες.

Αύριο ο Rossi θα υποβληθεί σε ιατρική εξέταση – ώστε να επαληθευθεί η θετική πρόοδος αποκατάστασης που σημειώθηκε στη σημερινή διαδικασία – μετά την οποία θα πάρει την τελική απόφαση για την απόπειρά του να συμμετάσχει στο Gran Premio Movistar de Aragón. Μια περαιτέρω ενημέρωση θα δοθεί μετά τον έλεγχο του Ιταλού.