Video – Η Kawasaki επιβεβαιώνει την ρετρό Z900 RS με επίσημο υλικό!

Τελικά δεν υπάρχει καλύτερη επιβεβαίωση φημών από αυτή που μπορεί να μας δώσει από μόνη της η εταιρεία την οποία αφορούν. Έτσι, έπειτα από αρκετή υπομονή και μια μακρά περίοδο με ισχνή διαρροή πληροφοριών, η Kawasaki επιβεβαιώνει τη δημιουργία της νέας Z900 RS για τους ρετρό φίλους της με ένα video!

Ένα video το οποίο εκκινά με εικόνες μιας άλλης εποχής, τις οποίες έρχεται να πλαισιώσει με την παρουσία της μια Z900 της δεκαετίας του ’70. Γέλια, χαρές και τραγούδια, δίνουν την απαραίτητη ξεγνοιασιά που φέρνουν συνήθως στο νου μας οι ρετρό εικόνες. Αυτός είναι και ο σκοπός άλλωστε της δημιουργίας μιας τέτοιας μοτοσυκλέτας από την Kawasaki, η οποία θέλει να επαναφέρει μνήμες μια άλλης, πιο ανέμελης εποχής.

Όσο για αυτά που μας δείχνει η Kawasaki στο επίσημο υλικό της; Πέρα από το στρογγυλό εμπρός φανάρι, τα επίσης στρογγυλά όργανα με τα κωνικά ‘καβούκια’ και τους χρωματισμούς στο τεπόζιτο που παραπέμπουν στην Z900 του 1976, τα υπόλοιπα είναι αρκετά δυσδιάκριτα.

Βέβαια, αν παρατηρήσουμε καλά τη μοτοσυκλέτα πίσω από τις μπαριέρες κατά την οδήγησή της από την όμορφη οδηγό της, θα δούμε ότι οι εικόνες που δημιούργησαν οι Ιάπωνες του Young Machine ίσως να μην απέχουν και πολύ από το τελικό αποτέλεσμα που ετοίμασε η Kawasaki για την Z900 RS.

Η τελική παρουσίαση της νέας μοτοσυκλέτας της Ιαπωνικής φίρμας θα γίνει στις 25/10/2017 στο Tokyo Motor Show, όπου θα αποκαλυφθεί το ‘Πραγματικό Πνεύμα’ της Kawasaki. Λιγότερο δηλαδή από δύο μήνες…

Δείτε το video!