Πωλείται η Aprilia RSW 250 του Jorge Lorenzo!

Σε λίγο περισσότερο από ένα μήνα ξεκινά το Stafford Classic Motorcycle Mechanics Show, όπου πολλές δίτροχες καλλονές θα τεθούν στη διάθεση του κοινού μέσω δημοπρασίας. Μία εξ’ αυτών είναι και η Aprilia RSW 250 της μεσαίας κατηγορίας των Grand Prix, η οποία στα χέρια του Jorge Lorenzo έφτασε στην κατάκτηση του Τίτλου το 2007!

Η μοτοσυκλέτα του Ισπανού 5 φορές Παγκόσμιου Πρωταθλητή είναι μια ξεχωριστή δημιουργία, μια αγωνιστική η οποία το πιθανότερο είναι να καταλήξει να κοσμεί το σαλόνι κάποιου πλούσιου συλλέκτη αντικειμένων και όχι κατ’ ανάγκη μοτοσυκλετών.

Το γεγονός ότι η συγκεκριμένη μοτοσυκλέτα είχε εργοστασιακή υποστήριξη από το εργοστάσιο του Noale αλλά και το ότι είναι η αυθεντική μοτοσυκλέτα η οποία κατέκτησε τον Τίτλο του 2007, αυξάνει την τελική αξία της. Επιπρόσθετα, λόγω του ότι οδηγήθηκε στην επιτυχία από έναν τόσο γνωστό αναβάτη όπως ο Jorge Lorenzo, η αξία της ανεβαίνει ακόμη περισσότερο.

Όσο αφορά την Aprilia RSW 250, αυτή δεν οδηγήθηκε ξανά μετά και το τέλος των πανηγυρισμών πριν από μια δεκαετία, ενώ σύμφωνα με τα στοιχεία, τίποτε δεν έχει αλλάξει πάνω της από τότε.

Τέλος, αν θέλετε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το γεγονός του Οκτώβρη, δεν έχετε παρά να πατήσετε κλικ εδώ.