Το πρώτο υλικό από το Video Game του TT Isle of Man!

Ακόμα και αν δε μπορείτε να μεταβείτε στο νησί χωρίς όρια ταχύτητας, στο νησί που τα χιλιόμετρα των μοτοσυκλετών ανεβαίνουν κατακόρυφα, στο νησί που από μόνο του είναι μία ‘πίστα’, σε πολύ λίγο καιρό θα μπορείτε να ‘οδηγήσετε’ εκεί καθισμένοι αναπαυτικά στον καναπέ σας. Πως γίνεται αυτό;

Όπως σας είχαμε ενημερώσει πριν την έναρξη του καλοκαιριού, η Kylotonn Studio και η Bigben Interactive έκαναν δοκιμές για το νέο video game τους. Τώρα, τρεις μήνες μετά, η εταιρεία παραγωγής και εξέλιξης έδωσε στην κυκλοφορία βίντεο για το επίσημο παιχνίδι TT Isle of Man – Ride on the Edge.

Στο παρακάτω βίντεο οι άνθρωποι της Kylotonn Studio και της Bigben Interactive μιλούν στην κάμερα για τις τεχνικές προκλήσεις που αντιμετώπισαν κατά την εξέλιξη αλλά και παραγωγή του παιχνιδιού.

Σύμφωνα με την Constant Napoli – η οποία είναι η εταιρεία παραγωγής του εν λόγω video game, το TT Isle of Man – Ride on the Edge θα είναι διαθέσιμο για το Playstation 4, το Xbox One αλλά και για PC και δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει στους παίκτες μια μοναδική αίσθηση όπως αυτή του TT φέρνοντας τους τόσο κοντά στην πραγματικότητα, μέσω την εκπληκτικών γραφικών και ήχων, κάνοντας τους να νομίζουν πως βρίσκονται στο νησί του Man και στη θρυλική διαδρομή του φημισμένου αγώνα.

Το παιχνίδι αναμένεται να βγει στην κυκλοφορία τον Νοέμβριο του 2017.

 

Πως σας φαίνεται;