Στο Guinness με νέο ρεκόρ σούζας ο Ted Brady (+video)

Ο Ted Brady κατάφερε να ξεπεράσει το προηγούμενο ρεκόρ του Egbert van Popta, πετυχαίνοντας ακόμα υψηλότερη τελική ταχύτητα από τα 213.3 μίλια ανά ώρα, κάνοντας σούζα.

Έχουμε γράψει και στο παρελθόν για απίστευτα επιτεύγμα που έγιναν στον ένα τροχό, όπως ο γύρος του Isle of Man από τον Dougie Lampkin ή η μεγαλύτερης διάρκειας σούζα στον κόσμο από τον Masaru Abe. Τι κάνει λοιπόν τόσο ξεχωριστή τη σούζα του Ted Brady;

Το Σάββατο 19 Αυγούστου 2017 ο Brady πέτυχε 217.85 μίλια ανά ώρα τελικής ταχύτητας κάνοντας σούζα για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο.

Το νέο ρεκόρ σημειώθηκε κατά τη διάρκεια του Motorcycle Wheelie World Championship στο αεροδρόμιο του Elvington στο βόρειο Yorkshire.

Το Motorcycle Wheelie World Championship διεξάγεται για 12η χρονιά και οι αναβάτες καλούνται να κάνουν σούζα για περισσότερο από ένα χιλιόμετρο. Νικητής είναι αυτός που θα πετύχει την υψηλότερη τελική ταχύτητα στην σούζα.

Ο Brady τρέχει από το 2005 στη συγκεκριμένη μορφή αγώνων, ενώ το ρεκόρ το οποίο κατέχει πραγματοποιήθηκε με μία turbo Suzuki Hayabusa πρώτης γενιάς η οποία παράγει 450 ίππους.

Άξιο αναφοράς είναι πως ο Brady αφιέρωσε τη νίκη του στην ομάδα που έφτιαξε την μοτοσΥκλέτα του, την Jack Frost of Holeshot Racing, της οποίας πρόσφατα έκλεψαν το van στο οποίο υπήρχαν διάφορες μοτοσυκλέτες αλλά και η μοτοσυκλέτα με την οποία θα αγωνιζόταν ο Brady.

Δείτε το video!

Comments

comments