Οκτώ μοντέλα της σειράς Softail του 2018 αποκάλυψε η Harley Davidson

Η θρυλική εταιρεία αποκάλυψε οκτώ νέα μοντέλα που θα διατίθενται προς πώληση το 2018, χρονιά που η εταιρεία θα γιορτάσει 115 χρόνια από τη γέννηση της.

Παρά την πτώση των πωλήσεων που φαίνεται πως έχει η Harley Davidson, οι άνθρωποι της δε φαίνεται να επαναπαύονται, αποκαλύπτοντάς μας οκτώ νέα μοντέλα της σειράς Softail, τα οποία θα βγουν στην κυκλοφορία το 2018.

Τα μοντέλα αυτά αναμένεται να έχουν την hard-riding απόδοση – όπως τα μοντέλα της σειράς Dyna, ενώ η εμφάνιση τους θα έρχεται περισσότερο κοντά στη σειρά Softail.

Η extra φροντίδα που θα δεχτούν σε σχέση με τα απλά μοντέλα της εταιρείας αφορά τη μείωση του βάρους, την τοποθέτηση νέου πλαισίου, κινητήρα και αναρτήσεων, αλλά και την προσθήκη διακριτικών ‘πινελιών’ των σχεδιαστών της εταιρείας στην εμφάνιση των μοτοσυκλετών της συγκεκριμένης σειράς.

Στη νέα αυτή σειρά μοτοσυκλετών περιλαμβάνονται οι Fat Boy, Heritage Classic, Low Rider, Softail Slim, Deluxe, Breakout, Fat Bob και Street Bob.

Οι Softail μοτοσυκλέτες αναμένεται να φορούν τον νέο dual-counterbalanced Milwaukee-Eight® 107 ή 114 κινητήρα της φίρμας, με 1745 και 1868 κυβικά εκατοστά, αντίστοιχα.

Τα πιο άκαμπτα και ελαφρύτερα πλαίσια θα είναι ικανά να δεχτούν την υψηλή ροπή που θα παράγουν οι νέες αυτές μοτοσυκλέτες χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα, ενώ η τοποθέτηση αναρτήσεων Dual-Bending Valve στο εμπρός τμήμα και του κρυφού τύπου monoshock αμορτισέρ στο πίσω μέρος, θα χαρίσουν περισσότερο κράτημα και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση στους hardcore αναβάτες της Αμερικάνικης εταιρείας.

Ο Paul James, manager of Product Portfolio της H-D σχολίασε: «Οι νέες Softail είναι αποτέλεσμα του προγράμματος πιο εκτεταμένης έρευνας και ανάπτυξης στην ιστορία της εταιρείας. Χιλιάδες ώρες έρευνας και δοκιμών έχουν συμπληρωθεί όσον αφορά το σχεδιασμό των συγκεκριμένων cruiser μοτοσυκλετών. Επικεντρωθήκαμε στο να πάμε το επίπεδο οδήγησης σε υψηλότερα επίπεδα, όπου η αυθεντικότητα, η κληρονομιά και η ψυχή συναντούν την μοντέρνα τεχνολογία για μια βόλτα που δε θα πιστεύεις».