Ετοιμάζεται νέα Suzuki Hayabusa Turbo για το 2019

Μιλάμε για ένα σημαντικό νέο. Μιλάμε για μια μοτοσυκλέτα-θρύλο, που στην επέτειο των 20 χρόνων ζωής της, αναμένεται να επιστρέψει δυνατότερη από ποτέ. Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η Suzuki ετοιμάζει μια Hayabusa Turbo για την παγκόσμια αγορά του 2019.

Σύμφωνα με το Asphalt and Rubber και την εκπομπή ‘Two Enthusiasts Podcast’, τα μυστικά των Ιαπώνων αποκαλύφθηκαν. Για την ακρίβεια, ο Αμερικάνικος ιστότοπος έχει τον τρόπο του… στο να παίρνει πληροφορίες εκ των έσω, όπως είχε κάνει και πριν μερικούς μήνες με την νέα GSX-R 600 που ετοιμάζεται επίσης για το 2019.

Αυτή τη φορά οι πηγές τους από τη Suzuki αναφέρουν ότι η νέα Hayabusa – που για το 2018 θα παραμείνει ίδια – θα είναι turbo, επανερχόμενη για τα καλά στο κυνήγι των απόλυτων επιδόσεων. Μάλιστα, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι μόλις πριν λίγο καιρό είδαμε κατάθεση σχεδίων ευρεσιτεχνίας από την Suzuki, για μια μοτοσυκλέτα turbo.

Τότε κάναμε λόγο για μια μεσαίου κυβισμού μοτοσυκλέτα με τέτοιου είδους χαρακτηριστικά, με την εταιρεία του Hamamatsu να φαίνεται πως θέλει να περάσει αυτή της την τεχνολογία και σε μεγαλύτερες μοτοσυκλέτες – και τι καλύτερο από μια Hayabusa.

Με την επέτειο των 20 χρόνων του ονόματος Hayabusa λοιπόν, περιμένουμε μια μοτοσυκλέτα που θα ταράξει τα νερά και ίσως φέρει έναν νέο πόλεμο για τον τίτλο της ταχύτερης και δυνατότερης μοτοσυκλέτας στον κόσμο.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του ίδιου ιστότοπου, η νέα μοτοσυκλέτα αναμένεται να κάνει την εμφάνισή της στα μέσα του 2018, με την διάθεσή της να αρχίζει στις αρχές του 2019. Όσο για περισσότερα στοιχεία; Ξέρουμε ότι σας ανοίξαμε την όρεξη, όμως συνιστούμε υπομονή.

Τα χαρακτηριστικά ενός τόσο μεγάλου project δύσκολα θα διαρρεύσουν νωρίτερα από το αναμενόμενο, όμως αν διαρρεύσουν, θα είμαστε έτοιμοι να σας τα μεταφέρουμε. Μείνετε συντονισμένοι!