Moto2 – Η Παγκόσμια Πρωταθλήτρια του 2014 εκλάπη την Τετάρτη και βγήκε σε πώληση την Παρασκευή!

Η μοτοσυκλέτα που έλαβε μέρος το 2014 στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Moto2 εκλάπη την Τετάρτη, με την ομάδα Marc VDS (όπου και ανήκε) να αναφέρει την κλοπή από τα κεντρικά της στο Gosselies του Βελγίου. Δύο ημέρες μετά και προς έκπληξη όσων γνώριζαν το γεγονός, η μοτοσυκλέτα βρέθηκε να πωλείται στο ebay!

Η πρωταθλήτρια μοτοσυκλέτα του Tito Rabat βρίσκεται σήμερα προς πώληση από την Wheels Motorcycles, έναντι του ποσού των €54.746. Αυτή η πληροφορία ίσως να μην είχε ιδιαίτερη σημασία, αν δεν είχε αναφερθεί προηγουμένως η κλοπή της ίδιας μοτοσυκλέτας από την ομάδα της Marc VDS.

Παρ’ όλη τη σύγχυση που μπορεί να δημιουργεί μια τέτοια είδηση, η Βέλγικη ομάδα αναφέρει ότι η μοτοσυκλέτα που εκλάπη ήταν αυτή που έδωσε το πρωτάθλημα στον Rabat και πως αυτή που πουλά η Wheels Motorcycles πρέπει να είναι αντίγραφο.

Από την πλευρά της η εταιρία που πουλά την αγωνιστική μοτοσυκλέτα τονίζει ότι η δική της μοτοσυκλέτα είναι αυτή που κέρδισε τον Τίτλο, ενώ υπάρχουν και τα διαπιστευτήρια που το αποδεικνύουν. Μάλιστα, η εταιρία αναφέρει ότι η αντίστοιχη που εκλάπη είναι αυτή που οδηγούσε ο Ισπανός στην αρχή του πρωταθλήματος.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι και οι δύο πλευρές φαίνεται να συμφωνούν ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές μοτοσυκλέτες και πως η μοτοσυκλέτα που πάρθηκε από το Βέλγιο την Τετάρτη δεν είναι η ίδια με αυτή που πωλείται τώρα στο Αγγλικό έδαφος, όπου και εδρεύει η Wheels Motorcycles.