Νέα ειδική έκδοση για την Honda CBR250RR

Η Honda Ινδονησίας κατασκεύασε για το 2017 τη νέα CBR250RR, η οποία όμως δεν έχει κυλήσει ακόμη τις ρόδες της στην Ευρωπαϊκή αγορά. Στη χώρα που ‘γεννήθηκε’ όμως γνωρίζει μεγάλη απήχηση, για αυτό και για το 2018 θα δούμε και μια νέα, ειδική έκδοση, η οποία θα περιορίζεται στους χρωματισμούς της μοτοσυκλέτας.

Η μοτοσυκλέτα φέρει στα fairing της την Ιαπωνική τέχνη ονόματι ‘Kabuki’, η οποία σχετίζεται με το θέατρο και είναι γνωστή για την ομορφιά του δράματος και το περίτεχνο make-up των πρωταγωνιστών.

Η βάση είναι μαύρη και το ‘make-up’ της ειδικής έκδοσης έχει περάσει από το πλαίσιο που είναι βαμμένο κόκκινο αλλά και τα αυτοκόλλητα που περιβάλλουν τη μοτοσυκλέτα. Η ουρά είναι στα λευκά, ενώ υπάρχει και μια ενδιαφέρουσα διαφοροποίηση στους τροχούς, με τον εμπρός να είναι μαύρος και το πίσω λευκός.

Η παραγωγή της CBR250RR θα περιοριστεί σε 100 τεμάχια που θα πωληθούν μόνο εντός της Ινδονησίας, με το γράφημα της χώρας να υπάρχει ανάμεσα στα γραφικά της μοτοσυκλέτας.

Όσο αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά της μοτοσυκλέτας, δεν διαφέρουν καθόλου σε σχέση με τα αντίστοιχα της βασικής έκδοσης (θυμηθείτε την εδώ). Το κόστος της ειδικής έκδοσης θα ανέρχεται στις €4.500.

Για την Ευρωπαϊκή αγορά πάντως, είναι κάπως δύσκολο να δούμε τη μοτοσυκλέτα της Honda. Μάλιστα, οι φήμες θέλουν την Ιαπωνική φίρμα να ετοιμάζει μια μεγαλύτερη CBR (κοντά στα 350cc) για τη Γηραιά ήπειρο, ως άμεσο ανταγωνιστή της Yamaha YZF-R3.

Εμείς το μόνο που ελπίζουμε είναι ότι αν αληθεύουν αυτές οι φήμες, η μικρή CBR θα διατηρήσει το εξαιρετικό κοφτερό της look, με τις προδιαγραφές Euro 4 να μην φιμώσουν ιδιαίτερα τον κινητήρα της.

Φωτογραφία άρθρου: Apipotoblog.com