Νέα χρώματα για τις Kawasaki του 2018

Η Kawasaki παρουσίασε νέα χρώματα με τα οποία θα την εκπροσωπήσουν διάσημα μοντέλα της γκάμας της για την Ευρωπαϊκή αγορά του 2018. Οι χρωματικές αλλαγές αφορούν τις Z650, Ninja 650, Versys 650, Vulcan S και Z1000-Z1000SX.

Κάνοντας αρχή με την Z650, η Kawasaki θα πλασσάρει την μοτοσυκλέτα της σε τρεις νέους χρωματισμούς. Η μία επιλογή θα είναι η κλασσική πράσινη απόχρωση της φίρμας, ενώ οι άλλες δύο επιλογές είναι ο συνδυασμός μαύρου με πράσινου στη μία περίπτωση και το σκούρο ματ πράσινο στην άλλη. Η Z650 θα διτίθεται και με προαιρετικό ‘πακέτο επιδόσεων’, το οποίο θα περιλαμβάνει εξάτμιση της Akrapovič, διαφορετικό κάλυμμα σέλας και gel tank pad.

H Ninja 650 θα διατίθεται σε δύο χρωματικές επιλογές για το 2018, στους συνδυασμούς γκρι με μαύρο και μπλε με μαύρο. Η μοτοσυκλέτα της Kawasaki θα έχει ως επιλογή το ‘πακέτο επιδόσεων’ που θα έχει και η Z650, με την προσθήκη φιμέ ανεμοθώρακα.Στην περίπτωση της Ninja 650 όμως θα υπάρχει και ένα ‘πακέτο τουρισμού’, το οποίο θα περιλαμβάνει προστατευτικά κινητήρα, gel tank pad, αντίστοιχα καλύμματα για τα σημεία επαφής των γονάτων με το τεπόζιτο και ψηλότερο ανεμοθώρακα.

Στη συνέχεια, η Versys 650 θα διατίθεται και αυτή σε τρία νέα χρώματα. Το ένα το μοιράζεται με την Z650 και είναι το σκούρο ματ πράσινο, ενώ θα υπάρχει και μια πολύ όμορφη επιλογή με τη μοτοσυκλέτα που θα είναι βαμμένη με λευκή πέρλα. Έπειτα, για τους πιο κλασσικούς φίλους της Kawasaki, υπάρχει και η επιλογή του συνδυασμού μαύρου με πράσινου.

Καθόλου πράσινο δεν συναντούμε στην δικύλινδρη cruiser της Ιαπωνικής φίρμας, την Vulcan S. Το μοντέλο του 2018 θα πωλείται στο χρώμα που ταιριάζει περισσότερο στο στυλ της – το μαύρο, ενώ θα υπάρχει και μία ενδιαφέρουσα πορτοκαλί απόχρωση, η οποία σε συνδυασμό με το μαύρα μέρη της μοτοσυκλέτας δημιουργεί μια όμορφη αντίθεση.

Η ‘γυμνή’ Kawasaki των 1000cc, Z1000, ακολουθεί και αυτή τη γραμμή της εταιρίας με δύο νέα χρώματα για το 2018. Το ένα ‘ντύνει’ την Z στα πράσινα, το οποίο συνδυάζεται περίτεχνα με μαύρα ματ γραφικά και ορισμένα πλαστικά μέρη της μοτοσυκλέτας. Διαφορετική προσέγγιση αποτελεί η δεύτερη απόχρωση της μοτοσυκλέτας, η οποία έχει ως βάση της το γκρι χρώμα και συνδυάζεται με ανοιχτό μπλε τόσο σε πλαστικά μέρη της μοτοσυκλέτας, όσο και στα γραφικά αλλά και τα σιρίτια στους τροχούς.

Τέλος, η Z1000SX ανανεώνεται με τρεις νέες χρωματικές επιλογές. Η πιο ‘κλασσική’ – για Kawasaki – sport-touring μοτοσυκλέτα των Ιαπώνων, φέρει στο ‘δέρμα’ της το πράσινο της εταιρίας, σε συνδυασμό με ένα ιδιαίτερο γκρίζο χρώμα (Metallic Carbon Grey). Υπάρχει ακόμη και η επιλογή του μαύρου χρώματος με τα κόκκινα σιρίτια στους τροχούς, ενώ θα υπάρχει και μια πιο ‘φωτεινή’ έκδοση, με ασημί μεταλλικό χρώμα και μαύρο.