Μια υπέροχη, τροποποιημένη BMW R80

Η Ισπανική ROA Motorcycles δημιούργησε μια εξαιρετικά ‘απλή’ εκδοχή της BMW R80, μιας σημαντικής μοτοσυκλέτας που παρουσιάσθηκε πριν από σχεδόν 30 χρόνια.

Αυτή είναι η 16η μοτοσυκλέτα που έχει κατασκευαστεί από την εταιρία, όμως, όπως θα δείτε, είναι αρκετά ξεχωριστή και αξίζει να την παρουσιάσουμε.

Η ROA Motorcycles αποφάσισε να κάνει τη μοτοσυκλέτα του project της όσο το δυνατό πιο απλή και μινιμαλιστική. Για όσους γνωρίζουν την αρχική μορφή της μοτοσυκλέτας, ξεχάστε το εμπρός μέρος της και το εργοστασιακό φτερό. Πλέον υπάρχει ένα μικρό ταχύμετρο και ένα λεπτοκαμωμένο μεταλικό, χαμηλό φτερό.

Το πίσω μέρος είναι και αυτό αλλαγμένο, με το τελείωμα της ουράς να είναι σε στυλ Café racer. Η βάση της πινακίδας έχει μεταφερθεί με μια όμορφη βάση που εδράζει στο ψαλίδι, ενώ το τεπόζιτο είναι βαμμένο σε ένα πανέμορφο, βαθύ μπλε.

Η BMW R80 παρά τις αρκετές αλλαγές που έχει δεχθεί, έχει καταφέρει να γίνει αυτό που ήθελαν οι κατασκευαστές της. Μια απλή και μινιμαλιστική μοτοσυκλέτα. Και επειδή μερικές φορές τα λόγια είναι περιττά, σας αφήνουμε να την θαυμάσετε.

Απολαύστε την!

BMW R80 custom bike

BMW R80 custom bike

BMW R80 custom bike