Όταν η ψηφιακή επεξεργασία εικόνας συνάντησε την Ducati V4 Superbike

Βέβαια η εταιρία του Borgo Panigale δεν μας έχει δείξει ακόμη κάποιο στοιχείο που αφορά το νέο της υπερόπλο, οι Γερμανοί όμως του περιοδικού Motorrad δείχνουν να… βιάζονται και ένωσαν τις δυνάμεις τους με την Kardesign για την δημιουργία ψηφιακών εικόνων της νέας Ducati V4 Superbike!

Μετά και την παρουσίαση της τελευταίας έκδοσης της Ducati Panigale R πριν λίγες ημέρες (θυμηθείτε την εδώ), όλοι πλέον περιμένουν την επόμενη κίνηση των Ιταλών με την νέα – και πολυαναμενόμενη – V4 Superbike τους.

Οι άνθρωποι της Kardesign χρησιμοποίησαν το κατασκοπευτικό υλικό που είδαμε πριν λίγες ημέρες και έδειχνε την νέα μοτοσυκλέτα της Ducati εν δράσει. Αν και εκ πρώτης όψεως η μοτοσυκλέτα έμοιαζε ως μία Panigale με κινητήρα V4, μπορούσαμε να διακρίνουμε ένα νέο, πιο αιχμηρό fairing σε σχέση με το αντίστοιχο της 1299.

Ducati V4 Superbike spy shots
Η κατασκοπευτική φωτογραφία μας δείχνει μια όψη αρκετά όμοια με αυτή της Panigale, με μερικές όμως διαφορές

Επιπρόσθετα υπάρχει και αλλαγή θέσης του πίσω αμορτισέρ, ενώ φαίνεται ότι ο κινητήρας έχει μια κλίση προς τα πίσω, δημιουργώντας παράλληλα και έναν ξεκάθαρο σχηματισμό V4 (και όχι διάταξη ‘L’ για παράδειγμα, όπως είχαμε στην Panigale).

Όμως, η τελική μορφή της νέας μοτοσυκλέτας της Ducati ίσως και να απέχει πολύ από τις κατασκοπευτικές φωτογραφίες που είδαμε, το ψηφιακό υλικό της Kardesign ή ακόμη και αυτά που έχει ο καθένας από εμάς κατά νου για την νέα V4 Superbike, έτσι θα ήταν φρονιμότερο να περιμένουμε ως τα επίσημα αποκαλυπτήρια στην φετινή EICMA.

Εκεί ένα είναι το μόνο σίγουρο· θα τα δούμε όλα!

Ducati V4 Superbike Kardesign - BT
Το σχέδιο της Kardesign θυμίζει τη μοτοσυκλέτα που είδαμε στις κατασκοπευτικές φωτογραφίες πριν λίγες ημέρες, η οποία με τη σειρά της θυμίζει την 1299 Panigale. Πώς σας φαίνεται;