Παρουσίαση – Kawasaki KX250F 2018

Μια μοτοσυκλέτα που και την φετινή χρονιά πρωταγωνιστεί στα πρωταθλήματα ανά το παγκόσμιο, δέχθηκε ανανεώσεις για το 2018. Η Kawasaki διατήρησε την ίδια βάση στην KX250F της, όμως με μερικές τροποποιήσεις, στοχεύει στην κορυφή και για την νέα χρονιά.

Οι πρώτες αλλαγές συναντώνται στις νέες ρυθμίσεις του πίσω αμορτισέρ, ενώ το πηρούνι έχει δεχθεί και αυτό ανανέωση, με κάποια νέα μέρη να τοποθετούνται από την Kawasaki.

Τις μεγαλύτερες αλλαγές όμως τις δέχθηκε ο κινητήρας και το σύστημα ψεκασμού, με την ‘πράσινη’ εταιρία να στοχεύει στην βελτίωση της εκκίνησης και την επιτάχυνσης γενικότερα.

Η απόδοση της πρωταθλήτριας AMA SX 250cc West θα έχει καλύτερες επιδόσεις στις χαμηλές και μεσαίες στροφές του αναβαθμισμένου κινητήρα της, ενώ αυτό θα συμβάλλει και στην ομαλότερη διαχείριση της δύναμης και στις υψηλότερες στροφές.

Το σώμα ψεκασμού έχει νέες ρυθμίσεις, η πίεση της αντλίας έχει αυξηθεί, ενώ η γωνία ψεκασμού του εγχυτήρα είναι μικρότερη. Εκτός αυτών, η Kawasaki αναφέρει βελτίωση στο χρόνο εισαγωγής του καυσίμου στον κύλινδρο, κάτι το οποίο θα βοηθήσει στην μεταφορά της δύναμης και της ροπής σε σχέση με το περσινό μοντέλο.

Η διαθεσιμότητα της νέας KX250F δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί, ενώ δεν έχουν αναφερθεί ακόμη και αλλαγές στην αρχική τιμή της μοτοσυκλέτας. Επιπρόσθετα, τα νούμερα των επιδόσεων της motocross της Kawasaki παραμένουν άγνωστα, έτσι θα πρέπει να περιμένουμε για περισσότερα νέα από την Ιαπωνική εταιρία.