Η Ducati αποκάλυψε την νέα XDiavel ‘Thiverval’

Ποζάροντας μέσα σε ένα παλιό μηχανουργείο, η νέα, ειδική έκδοση της Ducati XDiavel παρουσιάζεται για πρώτη φορά στο κοινό, μετά την ειδική περιποίηση που δέχθηκε από τον Βέλγο δημιουργό, Fred Krugger. Το όνομα αυτής; Ducati XDiavel Thiverval.

Η power-cruiser μοτοσυκλέτα του Borgo Panigale πήρε το νέο της όνομα (Thiverval) από μια μικρή πίστα λίγο έξω από το Παρίσι, ενώ πλέον διαθέτει ένα ανανεωμένο look με καθαρές γραμμές και μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια.

Ducati XDiavel Thiverval Fred Krugger Left Side
Αυτή είναι η δημιουργία του Fred Krugger, μια XDiavel αρκετά διαφορετική και προπάντων, ξεχωριστή

Παρ’ όλα αυτά είναι εύκολο για κάποιον γνώστη να την κατατάξει στην οικογένεια της XDiavel, καθώς ο δημιουργός της έχει φροντίσει να διατηρήσει τους δεσμούς της νέας μοτοσυκλέτας με την βασική έκδοση.

Ο κινητήρας της νέας Thiverval βρίσκεται σε κοινή θέα, ενώ το πλαίσιο τύπου ‘trellis’ έχει κρυφτεί πίσω από το τροποιημένο ‘κοστούμι’ της ώστε να μη χαλάει την καθαρότητα των καθαρών γραμμών της νέας της εμφάνισης.

Το εμπρός φανάρι παρέμεινε ίδιο με αυτό της βασικής έκδοσης, όμως το τεπόζιτο και η ουρά είναι τα μέρη που δέχθηκαν τις μεγαλύτερες αλλαγές. Η ουρά μάλιστα παραπέμπει σε Café racer μοτοσυκλέτες, ενώ ο Krugger έχει προσαρμόσει με περίσσια τέχνη την διπλή απόληξη των εξατμίσεων μέσα σε αυτή και κάτω από τη σέλα.

Με μια ακόμη όμορφη ιδέα, ο Βέλγος προσάρμοσε το πίσω φανάρι πάνω από τις εξατμίσεις, στο τελείωμα της σέλας, δημιουργώντας μια ξεχωριστή και πολύ όμορφη πίσω όψη για την μοναδική XDiavel του.

Η πρώτη παρουσίαση της μοτοσυκλέτας στο ευρύ κοινό θα γίνει σε δύο ημέρες από σήμερα, κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης 2017 Bikers’ Classics. Η τοποθεσία του γεγονότος δεν θα μπορούσε να είναι αλλού παρά στη γενέτειρα του δημιουργού της, ενώ πιο συγκεκριμένα θα λάβει χώρα στο πολύφημο Spa-Francorchamps.
Ducati XDiavel Thiverval Fred Krugger
Σαν να έχει μια και μόνο ευθεία γραμμή να καθορίζει τη στυλ της, η XDiavel Thiverval δείχνει ακόμη καλύτερη από πίσω