Βγήκε από το νοσοκομείο ο Max Biaggi

Ο 6 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής των 250cc αλλά και του WSBK, Max Biaggi, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο San Camillo, 20 ημέρες μετά την άσχημη πτώση και τον τραυματισμό που είχε με μοτοσυκλέτα Supermoto.

Ο Ιταλός βρισκόταν στη μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου της Ρώμης για 17 ημέρες, καθώς προσπαθούσε να αναρρώσει από τους τραυματισμούς και τις χειρουργικές επεμβάσεις στον πνεύμονα, στα 11 σπασμένα του πλευρά, αλλά και την σπασμένη κλείδα που αποκόμισε από την πτώση του.

Ήταν μια δύσκολη περίοδος για τον ‘Ρωμαίο Αυτοκράτορα’, ο οποίος στα 46 του αρέσκεται ακόμη στη γρήγορη οδήγηση μοτοσυκλετών. Μετά την αποδέσμευσή του από το νοσοκομείο San Camillo δήλωσε: «Είμαι χαρούμενος. Πάω σπίτι.

«Δεν νομίζω να επιστρέψω στο Monte Carlo σύντομα. Αυτό που θέλω να κάνω είναι να είμαι στο σπίτι στη Ρώμη και να συγκεντρωθώ στο να γίνω καλύτερα. Δεν έχω σκεφτεί ακόμη αν θα επιστρέψω στη οδήγηση. Ίσως ναι, ίσως όχι. Το σημαντικό τώρα είναι να αναρρώσω.»

Να θυμίσουμε ότι για τη φετινή χρονιά ο Ιταλός – που μόλις πριν δύο ημέρες είχε γενέθλια – είναι μέλος της αγωνιστικής όμαδας της Mahindra για την Ιταλική Moto3 (CIV), έχοντας το ρόλο του διευθυντή της ομάδας. Η περίοδος που ο Ιταλός θα επιστρέψει στη θέση του παραμένει άγνωστη.