Ηλεκτρικά μοντέλα και πολλά ακόμη έρχονται από την Harley-Davidson

Έχοντας ήδη δει λίγο καιρό πριν την Harley-Davidson να παρουσιάζει τη νέα της ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα, η Αμερικάνικη εταιρία υπόσχεται τώρα περισσότερα τέτοιου είδους μοντέλα για τα επόμενα χρόνια αλλά και παρουσίαση 10 νέων μοντέλων το χρόνο για την επόμενη δεκαετία.

Η Harley-Davidson Livewire είναι η πρώτη μοτοσυκλέτα της εταιρίας με ηλεκτροκίνητο κινητήρα, φέρνοντας τη νέα τεχνολογία στο αγοραστικό κοινό της θρυλικής μάρκας. Το στυλ της παραπέμπει ελαφρώς σε Buell, ενώ οι άνθρωποι της εταιρίας είναι πεπεισμένοι ότι το ηλεκτροκίνητο μοντέλο τους θα έχει σπουδαία απήχηση.

Για το λόγο αυτό ετοιμάζουν ολόκληρη σειρά ηλεκτροκίνητων μοτοσυκλετών για τα επόμενα χρόνια, ως μέρος της στρατηγικής τους για την ανάπτυξη της εταιρίας.

Επιπρόσθετα, άνθιση θα γνωρίσουν και οι βενζινοκίνητες μοτοσυκλέτες, οι οποίες σύμφωνα με την Harley-Davidson θα μας δίνουν (σε συνάθροιση με τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα) 10 νέες μοτοσυκλέτες το χρόνο.

Ένα νούμερο αρκετά μεγάλο, αν αναλογιστούμε φυσικά ότι η ίδια ‘υπόσχεση’ κάνει λόγο για 10 μοντέλα το χρόνο για τα επόμενα 10 χρόνια. Αυτό μας δίνει αυτόματα 100 νέα μοντέλα για την επόμενη δεκαετία, όμως, ας μη γελιόμαστε, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η Harley-Davidson χρησιμοποιεί την ίδια βάση για τη δημιουργία πολλών παραλαγών.

Ακόμη και έτσι όμως, 10 νέες, έστω και με μικρές διαφορές μοτοσυκλέτες το χρόνο είναι ένα μεγάλο νούμερο. Ένα νούμερο το οποίο δείχνει ότι η Αμερικάνικη εταιρία έχει σκεφτεί ένα σοβαρό πλάνο ανάπτυξης για τα επόμενα χρόνια. Υπομονή λοιπόν ώσπου να έχουμε νεότερα για τη ‘δράση’ των ανθρώπων της Harley-Davidson.

Harley Davidson Livewire
Η Harley-Davidson Livewire είναι η πρώτη ηλεκτροκίνητη μοτοσυκλέτα των Αμερικανών