Νέο εργοστάσιο στις Φιλιππίνες από την KTM

Η Αυστριακή εταιρία KTM επεκτείνεται και αναπτύσσεται περαιτέρω στην Ασιατική αγορά, δημιουργώντας ένα νέο εργοστάσιο παραγωγής στις Φιλιππίνες. Η εταιρία ελπίζει σε παραγωγή 10.000 τεμαχίων ετησίως από το νέο της δημιούργημα.

Το νέο εργοστάσιο θα ‘φιλοξενήσει’ την παραγωγή τεσσάρων μοντέλων από την γκάμα της ‘πορτοκαλί’ εταιρίας, με τις 200 Duke, 390 Duke, RC200 και RC390 να ‘γεννιούνται’ εκεί.

Ο πρώτος στόχος των Αυστριακών είναι η κατασκευή 6.000 τεμαχίων για τον πρώτο χρόνο, ενώ θέλουν να μπορούν να τροφοδοτήσουν και γειτονικές χώρες (όπως η Κίνα) μέσω του νέου τους εργοστασίου.

«Φαίνεται ως ένα συνηθισμένο μήνυμα από εμάς, όμως το άνοιγμα αυτού του νέου εργοστασίου στη Laguna και στις Φιλιππίνες είναι ένα ακόμη φανταστικό παράδειγμα του πως διαχειριζόμαστε το άνοιγμα της KTM σε νέες γωνιές του κόσμου, αγγίζοντας νέες αγορές και αναβάτες. Είναι μια πραγματικά συναρπαστική περίοδος προόδου για την εταιρία,» τόνισε ο Hubert Trunkenpolz της KTM και συνέχισε αναφέροντας:

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τις προσπάθειες της KTM Ασίας για το νεότερο κεφάλαιο της ιστορίας μας και είναι σημαντικό για εμάς να έχουμε τη σωστή – και την καλύτερη – παρουσία σε ένα μέρος του κόσμου όπου η μοτοσυκλέτα είναι ένα τόσο σημαντικό χαρακτηριστικό της καθημερινής ζωής. Είμαστε πολύ πρόθυμοι να δοήυμε πως θα αναπτυχθεί αυτή η εγκατάσταση.»

Η KTM έχει θέσει ως στόχο τη συνεργασία με 30 μεταπωλητές ως το τέλος του 2017 για την περιοχή.