Concept – Το πρώτο δείγμα του τμήματος ‘RVS’ της MV Agusta!

Το είχαμε δει να αχνοφαίνεται στο σκοτάδι του πρώτου video-teaser της MV Agusta, χωρίς όμως να είμαστε σίγουροι περί τίνος πρόκειται, καθώς οι Ιταλοί άφηναν πολλά αναπάντητα ερωτήματα να πλανώνται. Η αναμονή λοιπόν τελείωσε και τα πρώτα δείγματα του τμήματος RVS είναι έτοιμα!

Το τμήμα Reparto Veicoli Speciali (ή αλλιώς RVS), δημιουργήθηκε από την Ιταλική φίρμα για την κατασκευή μοτοσυκλετών από ‘ελεύθερα πνεύματα’, από σχεδιαστές δηλαδή που έχουν το ελεύθερο να σχεδιάσουν και να κατασκευάσουν ΌΤΙ θέλουν.

Οι ιδέες σχεδιαστών και μηχανικών είναι ελεύθερες περιορισμών – όπως λένε οι άνθρωποι της MV Agusta, με τα αποτελέσματα να αναμένονται εντυπωσιακά. Και, αν κρίνουμε από αυτό το πρώτο δείγμα των Ιταλών, τότε το όλο concept είναι σε εξαιρετικό δρόμο.

Σε αυτή την πρώτη παρουσίαση το ρόλο του ‘καμβά’ παίζει μια MV Agusta Brutale 800, η οποία και στην αρχική της μορφή είναι αρκετά εντυπωσιακή.

Τώρα η ομάδα των σχεδιαστών και των μηχανικών της Ιταλικής εταιρίας θέλησε να δώσει νέα ταυτότητα στη ‘γυμνή’ μοτοσυκλέτα, κάνοντάς την να ‘ακροβατεί’ ανάμεσα στις κατηγορίες café racer  και scrambler.

Η  MV Agusta Brutale 800 σε αυτή τη μορφή δεν γνωρίζουμε αν θα δει το πράσινο φως της παραγωγής, ενώ το μόνο σίγουρο είναι ότι και να παραχθεί, θα είναι για λίγα μόλις κομμάτια.

Εξ’ άλλου όλες οι μοτοσυκλέτες που θα φέρουν το αρκτικόλεξο ‘RVS’ θα είναι μοναδικές, έτσι η MV Agusta ίσως απλά αρχίσει να τις παρουσιάζει τη μία μετά την άλλη για να δείξει στον κόσμο την τεράστια σχεδιαστική δυναμική της…

Εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να απολαμβάνουμε το θέαμα και να περιμένουμε με ανυπομονησία το επόμενο βήμα των Ιταλών!