Πάφος Motor Show Festival 2017 – Μια ωραία ημέρα με πολλές μοτοσυκλέτες!

Το Πάφος Motor Show Festival 2017 ήταν από αυτές τις εκδηλώσεις που μας αρέσει να βλέπουμε να πραγματοποιούνται. Από αυτές που όλοι οι άνθρωποι που ασχολούνται με ρόδες αρέσκονται στο να λαμβάνουν μέρος, από αυτές που χρειάζεται ο τόπος για να πάει μπροστά, κυρίως όσο αφορά τη μοτοσυκλέτα.

Μια ιδέα από τους αδελφούς Χρήστο και Ανδρέα Σπανό φέρνει τα τελευταία χρόνια στην Πάφο αρκετά νέα μοντέλα μοτοσυκλετών από τις επίσημες αντιπροσωπείες τους, δίνοντας την ευκαιρία στον επισκέπτη να θαυμάσει από κοντά τις μοτοσυκλέτες της χρονιάς.

Επιπρόσθετα υπάρχουν και οι μοτοσυκλέτες του κοινού οι οποίες έρχονται να σταθμεύσουν λίγο μετά τα περίπτερα των αντιπροσωπειών, δίνοντας το δικό τους, ιδιαίτερο χρώμα στην εκδήλωση.

Κάπου εκεί υπάρχουν και τα αυτοκίνητα, εργοστασιακά, κλασσικά, τροποποιημένα και κάποια σπάνια, για την μερίδα των ανθρώπων που αρέσκονται στους τέσσερις τροχούς.

Όλα τα παραπάνω όμως δεν θα είχαν καμία σημασία αν δεν υπήρχε η ανταπόκριση του κοινού η οποία ήταν ομολογουμένως μεγάλη. Την Κυριακή 28/5, πολλοί ήταν αυτοί που αψήφησαν την ζέστη και προτίμησαν την βόλτα με την ‘καλή’ τους με τελικό προορισμό την παραλία ‘Ατλαντίδα’ στη Γεροσκήπου της Πάφου.

Φυσικά, μιας και η εκδήλωση γινόταν δίπλα στο κύμα, κάποιοι την έκαναν τη βουτιά τους για το απαραίτητο δρόσισμα. Άλλωστε πολλοί ήταν αυτοί που πήγαν από νωρίς στη διοργάνωση (ξεκινούσε στις 10:00) και έφυγαν με το ‘κλείσιμο’.

Το Πάφος Motor Show Festival 2017 – όπως και τα τελευταία χρόνια – εκτός από μια ωραία εμπειρία με πολύ κόσμο, μουσική και… μοτοσυκλέτα, είχε και το φιλανθρωπικό του χαρακτήρα.

Μια καλή ευκαιρία για το Καραϊσκάκειο Ίδρυμα αλλά και αυτό της Μαργαρίτας Λιασίδου, καθώς όποιος ήθελε μπορούσε να συνεισφέρει χρηματικά με σκοπό το καλό των συνανθρώπων του.

Είναι πολύ σημαντικό να συνδυάζονται τέτοιου είδους εκδηλώσεις με φιλανθρωπικούς σκοπούς, καθώς μιας και ο κόσμος είναι ήδη εκεί, το μόνο που χρειάζεται είναι η καλή διάθεση και ευαισθητοποίηση του κοινού ώστε να προσφέρει στο συνάνθρωπο.

Σε ένα τέτοιο γεγονός μεγάλο ρόλο παίζουν οι υποστηρικτές, οι χορηγοί επικοινωνίας και οι διαφημιζόμενοι που με τα προϊόντα τους ‘χρωματίζουν’ το χώρο.

Οι αντιπροσωπείες των KTM-Husqvarna (John Motors), της Honda (Demstar), της Kawasaki (Λ. Σωτηρίου), της HM (CNMC Racing), του Piaggio Group (Top Marques) και της SYM (Doros Motorbikes) ήταν εκεί, εκθέτοντας τις μοτοσυκλέτες τους στο κοινό.

Μέγας χορηγός της εκδήλωσης ήταν η πίστα Supercross της Πάφου, ενώ ανάμεσα στους υποστηρικτές ήταν και η Αστυνομική Διεύθυνση Πάφου, η οποία είναι ενεργή και αρκετά δραστήρια όσο αφορά την μοτοσυκλέτα και το αυτοκίνητο.

Την μουσική επιμελήθηκε ο Anthony 642, ενώ χορηγοί επικοινωνίας ήταν το 7sportstv και το ROCK FM.