Video – Νέο ρεκόρ οδήγησης στο… νερό!

Το όνομα  Robbie Maddison σας λέει κάτι; Αν ναι, ξέρετε ήδη την τρέλα που ‘κουβαλάει’. Αν όχι, μάθετε ότι διένυσε σχεδόν 32χλμ οδήγησης πάνω στο νερό με μια KTM 450 SX-F!

Αν κάνετε μια μικρή έρευνα στο διαδίκτυο, θα δείτε ότι ο Αυστραλός έχει κάνει πολλά ακραία και ριψοκίνδυνα πράγματα ‘χτίζοντας’ όνομα ως stunt rider. Το τελευταίο του όμως όπως χαρακτηριστικά δήλωσε, τον φόβησε!

Η απόπειρα του Maddison έγινε ώστε να τιμήσει τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ για οδήγηση μοτοσυκλέτας πάνω στο νερό, ο οποίος όμως είχε τραγική κατάληξη καθώς απεβίωσε από πνιγμό.

Robbie Maddison Pipe Dream 2 2017
Μια μαγική φωτογραφία του Robbie Maddison στη θάλασσα της Καλιφόρνια

Το ρεκόρ που έπρεπε να σπάσει ο ‘τρελός’ Αυστραλός ήταν 27.3χλμ, με τον ίδιο να καταφέρνει να διανύσει 31.8χλμ πάνω στην μοτοσυκλέτα του.

Το εγχείρημα έλαβε χώρα στο Ensenada του Μεξικό και οι αποτυχημένες προσπάθειες ήταν πολλές, καθώς το πρόβλημα εντοπιζόταν στην ώρα που η μοτοσυκλέτα άφηνε την επιφάνεια του σκάφους και έμπαινε στο νερό. Παρ’ όλα αυτά όλα πήγαν καλά στο τέλος και ο Αυστραλός ολοκλήρωσε με επιτυχία την προσπάθειά του.

Δείτε στο παρακάτω video την προσπάθεια του Maddisson: