Royal Enfield Himalayan custom Scrambler – Ένα πανέμορφο δημιούργημα της Grid 7

Πολλά εργοστάσια παρουσίασαν τις scrambler προτάσεις τους για το 2017, με την Royal Enfield να δίνει μια πολύ καλή βάση για ‘πειραματισμούς’ με το μοντέλο της Himalayan 400.

Η εταιρία Grid 7 – η οποία εδρεύει στην Κεράλα της Ινδίας – άρπαξε την ευκαιρία και καθώς είναι γνωστή για τις ξεχωριστές δημιουργίες της, δημιούργησε μια πανέμορφη scrambler μοτοσυκλέτα.

Η Royal Enfield Himalayan παρουσιάσθηκε για πρώτη φορά φέτος και έγινε διαθέσιμη στην αγορά της Ινδίας μόλις στις αρχές του 2017. Έτσι, οι άνθρωποι της Grid 7 χωρίς να χάσουν καθόλου χρόνου άρχισαν να σμιλεύουν τη μοτοσυκλέτα τους, προχωρώντας σε σημαντικές – και αρκετά όμορφες – εξωτερικές αλλαγές.

Το εμπρός στρογγυλό φανάρι της εργοστασιακής έκδοσης έχει δώσει τη θέση του σε ένα πιο adventure-retro διπλό προβολέα, ενώ και το πίσω φανάρι έχει δώσει τη θέση του σε μια δημιουργία της Grid 7.

Νέο είναι το εμπρός φτερό, το τιμόνι και το τεπόζιτο, του οποίου τη θέση πήρε ένα μικρότερο και πιο στυλάτο, ώστε να ταιριάζει με το νέο look της μοτοσυκλέτας.

Royal Enfield Scrambler
Διάφορες πτυχές της Royal Enfield Scrambler της Grid 7

Τα φλας έχουν ‘μετακομίσει’ σε άλλη θέση, ενώ νέα είναι και η βάση της πινακίδας, η οποία τώρα εδράζει στο ψαλίδι. Η διπλή σέλα που φέρει η Royal Enfield Himalayan από το εργοστάσιο έχει αλλαχθεί με μια δερμάτινη μονή, η οποία με το σκούρο καφέ χρωματισμό της ‘δένει’ τέλεια με την πολύ όμορφη κόκκινη απόχρωση του τεπόζιτου.

Τέλος, αλλάχθηκαν οι τροχοί και τα ελαστικά ώστε να ταιριάζουν με την scrambler φιλοσοφία της νέας μοτοσυκλέτας, ενώ για να ξεχωρίζει, ο ένας τροχός έχει μαύρο στεφάνι και ο άλλος κόκκινο. Αλλαγές στον κινητήρα δεν υπήρξαν, όμως η Grid 7 έβαλε το ‘χεράκι’ της στην εξάτμιση, της οποίας η απόληξη τώρα ‘βλέπει’ τον εμπρός τροχό.

Παρ’ όλο που η αύξηση των επιδόσεων της μοτοσυκλέτας δεν είναι επιβεβαιωμένη από αυτή τη μετατροπή, οι άνθρωποι που την κατασκεύασαν κάνουν λόγο για αυξημένη ροπή και λίγη περισσότερη ιπποδύναμη. Αλλά τι μας νοιάζει; Εδώ έφτιαξαν αυτό το υπέροχο δημιούργημα, στο αν πήρε έναν ή δύο ίππους θα ‘κολλήσουμε’;

Εσείς μπορείτε να δείτε την νέα Royal Enfield Himalayan της Grid 7 σε δράση στο παρακάτω video.