Παρουσίαση – Honda CRF 450R και RX 2018

Η Ιαπωνική εταιρία ανακοίνωσε τις αλλαγές που αφορούν την ναυαρχίδα της στις χωμάτινες αγωνιστικές μοτοσυκλέτες, με τις CRF 450R και CRF 450RX να δέχονται μερικές μικρές τροποποιήσεις.

Μετά την ολική της ανανέωση για το 2017, η νέα CRF έρχεται να αναβαθμιστεί πάνω στην περσινή της βάση, διαθέτοντας για πρώτη φορά την μίζα στον εργοστασιακό εξοπλισμό της.

Το όφελος του ‘μαγικού κουμπιού’ είναι τεράστιο ειδικά όταν μιλάμε για συνθήκες αγώνα, όπου μια κακή στιγμή μπορεί να σε βάλει σε πολύ μεγάλους ‘μπελάδες’ αν δεν το έχεις στη διάθεσή σου.

Για να γίνει εφικτή η τοποθέτηση της μίζας χρησιμοποιήθηκε μια πολύ ελαφριά μπαταρία λιθίου, ενώ αν θέλεις να γλυτώσεις ένα μικρό μέρος από το έξτρα βάρος που προστέθηκε από την τοποθέτησή της, έχεις την επιλογή να αφαιρέσεις την μανιβέλα.

Το μπροστινό πηρούνι της Showa που πέρυσι αντικατέστησε αυτό με τον υπό πίεση αέρα παρέμεινε στη νέα μοτοσυκλέτα, με την μοναδική διαφοροποίηση να εντοπίζεται στις ρυθμίσεις του. Τροποποιήσεις είχαμε και στις ρυθμίσεις της πίσω ανάρτησης.

Η Honda CRF 450RX

Αντίστοιχη εξέλιξη είχαμε και για την CRF 450RX, τη μοτοσυκλέτα που προορίζεται για αγώνες enduro και scramble. Η μπαταρία λιθίου θα βρίσκεται και σε αυτή τη μοτοσυκλέτα, η οποία λόγω αυτής έχει χάσει 600 γραμμάρια από το συνολικό της βάρος.

Η διαθεσιμότητα της μοτοσυκλέτας στην Ευρώπη θα ξεκινήσει το καλοκαίρι, ενώ μπορείς να βρεις περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη βάση της νέας CRF 450R και RX εδώ.