Dani Pedrosa – MotoGP – Week 19

Η εβδομάδα έφτασε στο τέλος της, έδωσε τη θέση της στη νέα και εμείς στο BikersTime.com ψάχναμε (ακόμα) τον αναβάτη της εβδομάδας. Jorge Lorenzo ή Dani Pedrosa; Μετά από σκέψη και παράθεση γεγονότων, ήμασταν σίγουροι. Dani Pedrosa.

Το Ισπανικό Grand Prix είδε το βάθρο να απαρτίζεται μόνο από τοπικούς ήρωες, με την απόδοση του Marc Marquez να είναι η μόνη που δεν αποτέλεσε έκπληξη. Αυτή των Pedrosa – Lorenzo όμως δεν την περίμενε κανείς πριν την έναρξη του αγωνιστικού τριημέρου, ίσως κάποιοι να την σκέφτονταν, λίγοι όμως θα το παραδέχονταν.

Ο Pedrosa έκανε την Κυριακή έναν ‘τέλειο’ αγώνα. «Μα γίνεται αυτό σε έναν αγώνα 27 γύρων;», θα πείτε. Ε, να που γίνεται. Ο ίδιος είπε ότι έκανε κάποια λαθάκια και ότι ήταν στο όριο, αυτά τα ‘λαθάκια’ όμως δεν φάνηκαν τόσο στην κάμερα όσο και στο γυρολόγιό του, το οποίο εκτός από δύο μικρές εξαιρέσεις ήταν ‘καρφωμένο’ στο 1.40 (ο τελευταίος γύρος δεν πιάνεται, είχε ‘κόψει’).

Οδήγησε τον αγώνα από τον πρώτο ως τον τελευταίο γύρο, έκανε τον ταχύτερο γύρο όλων, ‘έγραψε’ και ιστορία όντας ο νικητής υπ’ αριθμόν 3.000 σε Grand Prix. Θέλει κάτι άλλο για να γίνει Biker Of The Week;