Αυτή είναι η νέα Motocross γκάμα της KTM για το 2018!

Η KTM αποκάλυψε τη νέα σειρά motocross μοτοσυκλετών της η οποία θα έχει κάποιες μικρές διαφοροποίησεις σε όλα της τα μοντέλα, ενώ θα περιλαμβάνει και ένα εντελώς νέο μικρό ‘μαχητή’ στην κατηγορία των 85cc.

Ξεκινώντας από το ολότελα νέο μοντέλο των ΑυστΟΙριακών, βλέπουμε ότι το KTM 85SX φέρει έναν νέο κινητήρα με περισσότερη δύναμη και λιγότερο βάρος (0.69kg) σε σχέση με το τωρινό μοντέλο. Νέο και ελαφρύτερο είναι τόσο το πλαίσιο όσο και το υποπλαίσιο, το οποίο είναι κατασκευασμένο από ατσάλι.

Το ολοκαίνουργιο KTM 85SX

Την ολοκληρωτική ανανέωση της ‘μικρής’ SX φέρνουν οι αναρτήσεις της WP, η οποία προσφέρει ένα πηρούνι AER 43mm για το εμπρός μέρος και ένα αμορτισέρ Xplor PDS για το πίσω.

Οι εκδόσεις των δίχρονων 125 και 150cc διαθέτουν πλέον αλουμινένιες άνω βάσεις κινητήρα και καινούργια ηλεκτρονική, η οποία σύμφωνα με τους τεχνικούς της KTM προσφέρει βελτιωμένη εκκίνηση του κινητήρα.

Μικρές ανανεώσεις για τα δίχρονα μοντέλα των Αυστριακών

Όλη η σειρά των SX θα έχει τροποποιημένες ρυθμίσεις στα WP AER πηρούνια των 48mm, ενώ το πλαίσιο θα είναι βαμμένο πορτοκαλί, στο ίδιο στυλ με αυτό των εργοστασιακών μοτοσυκλετών. Νέα είναι και τα γραφικά στα πλαστικά μέρη των μοτοσυκλετών.

Εκτός των ‘μικρών’ SX αλλά και της 250SX, η υπόλοιπη σειρά ανανεώθηκε τελευταία φορά το 2016. Καθώς η KTM ανανεώνει συνήθως τα μοντέλα της κάθε τρία χρόνια, το πιθανότερο είναι να δούμε εντελώς νέα μοντέλα το 2019.

Το ‘κτήνος’, KTM 450SX-F