Η BMW ετοιμάζει την F900GS!

Η BMW ετοιμάζει την αντεπίθεση της στη μεσαία κατηγορία των Adventure. Φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν ότι ετοιμάζει μια καινούργια μοτοσυκλέτα, την  F900GS, για το 2018.

Η F900GS φαίνεται ότι θα είναι πιο λεπτή και πιο συμπαγής εν συγκρίσει με την F800GS. Σε αυτό βοηθά το καινούργιο αλουμινένιο πλαίσιο όπως και ο καινούργιος κινητήρας.

Η εξάτμιση θα είναι στα δεξιά και το ρεζερβουάρ δεν θα είναι κάτω από την σέλα αλλά θα είναι συμβατικό. Επίσης φαίνεται ότι τα ελαστικά θα είναι Tubeless όπως είναι και στην R 1200GS. Επιπρόσθετα δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα υπάρχουν περισσότερα ηλεκτρονικά βοηθήματα. Αυτό που ελπίζουμε εμείς είναι να μην έχει προστεθεί βάρος.

Η BMW κατασκευάζει μια καινούργια μοτοσυκλέτα με την οποία θα αντικαταστήσει ένα πετυχημένο μοντέλο όπως η F800GS για να κοιτάξει στα ίσια τον ανταγωνισμό που έγινε έντονος ιδιαίτερα τα τελευταία 2 χρόνια. Βλέποντας ότι όλες σχεδόν οι εταιρείες παρουσίασαν μια μοτοσυκλέτα σε αυτήν την κατηγορία και μη θέλοντας να χάσει το μερίδιο της αγοράς που είχε, αντέδρασε γρήγορα και το αποτέλεσμα ακούει στο όνομα F900GS.

Είναι σίγουρο ότι αν σε όλα τα οποία διέρρευσαν και ακούστηκαν προσθέσεις και την αξιοπιστία της Γερμανικής εταιρείας, τότε η επιτυχία είναι δεδομένη. Περιμένουμε λοιπόν να δούμε από κοντά την καινούργια μοτοσυκλέτα η οποία εκτός απροόπτου θα παρουσιαστεί επίσημα τον Νοέμβριο στην Έκθεση Μοτοσυκλέτας του Μιλάνου.