MotoGP – Χαρούμενος ο Lorenzo με την 6η θέση του

Οι χθεσινές κατατακτήριες ήταν για τον Jorge Lorenzo οι καλύτερες φετινές του έως τώρα, με τον 29χρονο αναβάτη να πλασσάρεται στο τέλος της δεύτερης σειράς.

Ο Ισπανός πέρασε από το Q1 στο Q2 εντυπωσιάζοντας με την 6η θέση του στη σχάρα εκκίνησης του Texas. Ο Jorge Lorenzo (Ducati Team) μετά από δύο σκληρές κατατακτήριες που είχε στα πρώτα Grand Prix της νέας σαιζόν με τους ‘κόκκινους’, έδειξε πως στο Texas βρήκε κάτι παραπάνω περνώντας από το Q1 για να βρεθεί στη δεύτερη σειρά εκκίνησης μετά και το Q2.

Ο Lorenzo θα εκκινήσει από την 6η θέση δίπλα στον Dani Pedrosa (Repsol Honda Team) και τον Johann Zarco (Monster Yamaha Tech3), με στόχο να πάρει τους πρώτους του ‘αρκετούς’ βαθμούς μετά τα σκαμπανεβάσματα του Qatar και της Αργεντινής.

Μετά και το τέλος των κατατακτηρίων δήλωσε: «Τελικά σήμερα καταφέραμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα μετά από κάποιες δύσκολες εβδομάδες. Είμαι η καλύτερη Ducati στο grid αλλά το πιο σημαντικό για μένα είναι οτί αισθάνομαι καλά πάνω στη μοτοσυκλέτα μου και κατάφερα να επιβεβαιώσω αυτά που ήθελα στην Αργεντινή.

«Αύριο θα είναι σημαντικό να έχουμε μια καλή εκκίνηση και να πάρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ρίσκα στους πρώτους γύρους γιατί θα είναι σαφώς ένας δύσκολος αγώνας, αλλά αισθάνομαι δυνατός και είμαι πολύ χαρούμενος με τη δουλειά που έχουμε κάνει η ομάδα μου και εγώ.