Η BMW ετοιμάζει την παραγωγή της HP4 Race Concept!

Η BMW είχε παρουσιάσει στην Έκθεση του Μιλάνου στα τέλη του 2016 την HP4 Race, μια μοτοσυκλέτα με εκτεταμένη χρήση του ανθρακονήματος. Τη θυμάστε; Αν ναι, μάθετε ότι η Γερμανική εταιρία αποφάσισε να προχωρήσει στην παραγωγή της, παρουσίαζοντας την ολοκληρωμένη έκδοση της μοτοσυκλέτας στο Διεθνές Σαλόνι της Σανγκάης. Αν όχι, μπορείτε να την θυμηθείτε εδώ.

Οι Βαυαροί επιμένουν – όπως και στην EICMA – να κρατούν τα ‘χαρτιά’ τους κλειστά, αναφέροντας μόνον ότι η νέα τους μοτοσυκλέτα θα είναι ‘μία από τις πιο εξειδικευμένες μοτοσυκλέτες που έχουν δημιουργηθεί’.

Τότε σας είχαμε μεταφέρει ότι οι Γερμανοί θα μας αποκάλυπταν περισσότερα για την νέα HP4 Race τον Απρίλη, εκείνοι όμως τώρα επιλέγουν να δώσουν στη δημοσιότητα περισσότερα στοιχεία ταυτόχρονα με την αποκάλυψη της μοτοσυκλέτας στα τέλη Απριλίου.

Από την πρώτη της εμφάνιση στα τέλη του 2016, η HP4 Race προκάλεσε τον θαυμασμό

Ως τότε είναι σχεδόν βέβαιο ότι δεν θα αποκαλύψουν τίποτα, αφήνοτας μας μόνο με τη γνώση ότι το ανθρακόνημα θα χρησιμοποιηθεί σε πολύ μεγάλο μέρος της μοτοσυκλέτας. Το μόνο που απλά επιβεβαίωσαν είναι ότι το πλαίσιο και οι τροχοί που είδαμε στο πρωτότυπο θα παραμείνουν ως έχουν και στο μοντέλο παραγωγής.

Όσο για τα υπόλοιπα ‘καλούδια’ του πρωτότυπου; Θα πρέπει να περιμένουμε… Υπομονή, το Σαλόνι της Σανγκάης είναι κοντά!