MotoGP – Ο Lewis Hamilton θα ήθελε να αγωνιστεί στη μεγάλη κατηγορία

Ο 32χρονος Lewis Hamilton ανέφερε σε δηλώσεις του ότι το MotoGP θα μπορούσε να τον απασχολήσει μελλοντικά, πιθανώς αφότου πάρει την απόφαση να αποσυρθεί από την F1.

Συνήθως συναντούμε αναβάτες από το MotoGP να οδηγούν μονοθέσια της Formula 1 (όπως οι Rossi, Lorenzo κ.ά), ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής του κορυφαίου πρωταθλήματος τεσσάρων τροχών όμως δήλωσε ότι θα ήθελε να αγωνιστεί και σε άλλους αγώνες πέρα από αυτούς που ήδη αγωνίζεται, έχοντας ως πρώτο στις προτιμήσεις του το MotoGP.

Ο Βρετανός σε δηλώσεις που παραχώρησε την Πέμπτη σε συνέντευξη τύπου πριν το GP του Bahrain, απάντησε στην ερώτηση για το ποιό πρωτάθλημα θα ήταν αυτό που θα τον ενδιέφερε να αγωνιστεί.

Ο Lewis Hamilton με μια MV Agusta Brutale

«Θεωρώ ότι εμείς οι οδηγοί θα έπρεπεν να είμαστε σε θέση να αγωνιζόμαστε σε παραπάνω από ένα πρωταθλήματα. Παλιά υπάρχει μια περίοδος όπου οι οδηγοί αγωνίζονταν (ταυτόχρονα) σε πολλές διοργανώσεις

Στη συνέχεια ο φετινός πρωτοπόρος του πρωταθλήματος της F1 ανέφερε: «Θα ήθελα να αγωνιστώ στο MotoGP. Θα ήθελα να οδηγήσω σε έναν αγώνα του MotoGP. Πιθανώς και σε έναν αγώνα NASCAR.

Εμείς να πούμε πως αυτό δείχνει το πόσο ενδιαφέρον και δημοφιλές είναι το MotoGP στις μέρες μας, με τον Hamilton να έχει αναφερθεί και στο παρελθόν με κολακευτικά σχόλια για το κορυφαίο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σε δύο τροχούς.