Bangkok Motor Show – Honda 150SS Racer Concept

Η Honda Ταϋλάνδης αποκάλυψε ένα concept με την επωνυμία 150SS Racer στο πρόσφατο Σαλόνι Μοτοσυκλέτας της Bangkok, ενώ αν έπρεπε να το κατατάξουμε σε μια κατηγορία, αυτή θα ήταν μάλλον η cafe racer του… μέλλοντος.

Έχοντας δανειστεί τον κινητήρα της δημοφιλούς στην Ταϋλάνδη, CBR150RR, η μοτοσυκλέτα της Ιαπωνικής φίρμας δείχνει περισσότερο ως ένα πειραματικό σχέδιο, παρά ως μια μοτοσυκλέτα που θα φτάσει στην παραγωγή.

Αν ο σκοπός της κατασκευής της 150SS Racer ήταν ο εντυπωσιασμός, τότε μπορούμε να πούμε ότι οι σχεδιαστές της τα κατάφεραν μια χαρά. Το ανθρακόνημα έχει την τιμητική του, με το ελαφρύ υλικό να συναντάται τόσο στους τροχούς όσο και στα φτερά της μοτοσυκλέτας.

Οι τροχοί μάλιστα είναι κλειστοί, χωρίς μπράτσα, ενώ και το φάρδος τους φαίνεται αρκετά μεγάλο για τον κυβισμό της μοτοσυκλέτας. Μεγάλα είναι και τα δισκόφρενα της 150SS Racer, που πάντως δείχνει πολύ εντυπωσιακή και φουτουριστική.

Εντυπωσιακό το Concept της Honda Ταϋλάνδης

Η λιλιπούτεια ουρά είναι πολύ όμορφη, ενώ φέρει και δύο διάφανα numder plates πάνω της, δίνοντας μια ακόμη πιο εντυπωσιακή εμφάνιση. Μια εμφάνιση που συμπληρώνεται με την πολύ όμορφη, κοντή εξάτμιση που βγαίνει στα δεξιά της μοτοσυκλέτας.

Φυσικά πληροφορίες αναφορικά με το concept δεν δώθηκαν στην δημοσιότητα, αφήνοντάς μας και με την απορία για την χρήση των καμερών που διαθέτει η 150SS Racer. Και μη βιαστείτε να πείτε ότι θα χρησιμεύσουν για να βλέπουμε πίσω αντί των ‘παραδοσιακών’ καθρεπτών, καθώς δεν υπάρχει πουθενά οθόνη που να δίνει εικόνα από τις κάμερες…