Moto2/3 Losail Test – 3η Ημέρα – Πρωτοπόροι έφυγαν οι Nakagami-Fenati

Σε μια πίστα όπου οι άσχημες καιρικές συνθήκες δεν άφησαν πολλά περιθώρια στους αναβάτες, οι ταχύτεροι χρόνοι του τεστ έμειναν ως είχαν από τη δεύτερη ημέρα δοκιμών, τόσο στη Moto2 όσο και στη Moto3.

Μετά την πρώτη ημέρα που πέρασε εντελώς ανεκμετάλευτη, οι αναβάτες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν όπως ήθελαν μόνο το Σάββατο. Χθες, ο καιρός ήταν και πάλι πρωταγωνιστής, με τους έντονους ανέμους και μια καταιγίδα προς το τέλος της ημέρας να σταματούν νωρίτερα τη δράση.

Moto2 – Morbidelli την τελευταία ημέρα

Ο Nakagami αποδεικνύει ότι θα είναι στους διεκδικητές του τίτλου φέτος

Με τους περισσότερους αναβάτες να μην καταφέρνουν να βελτιώσουν τους χρόνους τους την τελευταία ημέρα, ο Takaaki Nakagami έφυγε από την πίστα της Doha με τον ταχύτερο γύρο των δοκιμών. Ο Ιάπωνας όμως στις δύσκολες συνθήκες της Κυριακής δεν ήταν τόσο καλός, μένοντας πολύ πίσω (22ος).

Ο Franco Morbidelli από την άλλη, κατάφερε να σημειώσει τον δεύτερο ταχύτερο χρόνο του τεστ, υπερισχύοντας των αντιπάλων του την τελευταία ημέρα. Πίσω του την τελευταία ημέρα είδε τον Miguel Oliveira με την KTM, που ήταν και ο κορυφαίος της πρώτης διαδικασίας την Κυριακή.

Στα συνδυασμένα αποτελέσματα των τριών ημερών, ο Πορτογάλος ήταν 5ος. Την 3η θέση της τελευταίας ημέρας κατέκτησε ο Τom Luthi, ο οποίος στα συνδυασμένα βρέθηκε τρεις θέσεις πιο πίσω, στην 6η.

Simeon, Bagnaia, Syahrin, Quartararo, Vierge, Axel Pons και Marquez ολοκλήρωσαν τη δεκάδα της τελευταίας ημέρας, με τον τελευταίο να βρίσκεται στην 3η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων του τεστ, δείχνοντας ότι φέτος θα είναι στις πρώτες θέσεις.

Αναλυτικότερα τα συνδυασμένα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας αλλά και του τριημέρου:

Συνδυασμένα αποτελέσματα 3ης ημέρας
Συνδυασμένα αποτελέσματα τριημέρου

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Moto3 – Ψηλά οι χρόνοι, Guevara στην κορυφή

Η νύχτα του Κατάρ μας χαρίζει πάντοτε εντυπωσιακές φωτογραφίες

Ο Romano Fenati, αν και 5ος την τελευταία ημέρα των δοκιμών, κατάφερε να σημειώσει τον ταχύτερο γύρο της κατηγορίας από το Σάββατο και να θέσει εαυτόν στην κορυφή της λίστας των χρόνων.

Στη 2η θέση των συνδυασμένων αποτελεσμάτων έμεινε ο Jorge Martin, με τον Ισπανό να μην λαμβάνει καθόλου μέρος χθες, προτιμώντας να αναρρώσει από την πτώση που είχε το Σάββατο.

Μια θέση πιο πίσω ολοκλήρωσε τις δοκιμές ο Aron Canet, με τον αναβάτη της Estrella Galicia 0,0 να μην βγαίνει στην πίστα χθες. Στην 4η θέση βρέθηκε ο Gabriel Rodrigo, ο οποίος κατάφερε να είναι 1ος στην πρώτη διαδικασία της Κυριακής, συνεχίζοντας να επιδεικνύει μεγάλες δυνατότητες.

Livio Loi, Nicolo Bulega, Ayumu Sasaki, Niccolo Antonelli, Juanfran Guevara και Phillip Oettl παρέμειναν στις θέσεις τους, χωρίς να καταφέρουν την Κυριακή να βελτιώσουν τους χρόνους τους.

Αναλυτικότερα τα συνδυασμένα αποτελέσματα της δεύτερης ημέρας αλλά και του τριημέρου:

Συνδυασμένα αποτελέσματα 3ης ημέρας
Συνδυασμένα αποτελέσματα τριημέρου

 

 

 

 

 

 

 

 

Με τις δοκιμές όλων των κατηγοριών του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος να έχουν ολοκληρωθεί, περιμένουμε την έναρξη της φετινής περιόδου αυτή την Πέμπτη 23/3. Μείνετε συντονισμένοι!

Αφήστε μια απάντηση